Café Europa avasi ovensa Poriin – Keski-Eurooppa keskelle kaupunkia

Restamax Oyj
Mediatiedote 6.5.2015
Julkaisuvapaa: heti

Porin ravintolakulttuuri sai raikkaan tuulahduksen, kun kansainvälisyyttä huokuva Café Europa avattiin kaupungin sydämeen viime viikolla osoitteeseen Yrjönkatu 10. Täydellisen muodonmuutoksen kokeneissa tiloissa toimi aikaisemmin Bar Passion.

Tampereella 20-vuotisen historian ja legendaarisen maineen saavuttanut kaikkien kaupunkilaisten Café Europa avattiin nyt myös porilaisten iloksi. Eurooppalaista kuppilakulttuuria vaaliva tapaus on kuuluisa mutkattomasta palvelustaan, laadukkaasta olutvalikoimastaan, maistuvista drinkeistään sekä harvinaisen leppoisasta tunnelmastaan.

Restamaxin linjajohtaja Tero Lahtisen mukaan Café Europa tarjoaa puitteet viihtymiseen keskipäivästä aina yömyöhään saakka.

– Se, mikä erottaa Café Europan muista seurusteluravintoloista, on keskieurooppalaisuutta huokuva rento tunnelma. Pori on kaivannut juuri tämänkaltaista paikkaa: Europaan voi tulla after workeille, päiväkahville tai aloittamaan illanvieton – milloin tahansa, Lahtinen sanoo.

Kokonaisuutta täydentävät laaja juomavalikoima ja maukkaat pikkupurtavat.

– Listalta löytyy salaatteja, täytettyjä lämpimiä leipiä ja Passionissa suosikkeihin kuuluneita tulisia siipiä. Oluet tulevat muun muassa Amerikasta, Meksikosta, Saksasta ja Porista. Siidereissä suosimme pääasiassa kotimaisia, tanskalaisia ja englantilaistyylisiä tuotteita ja viinien kanssa luotamme puolestaan ranskalaiseen eleganssiin, ravintolapäällikkö Jarkko Mäkisalo summaa.

Suven suosikkiterassi lämmittää koko kesän

Oman lisänsä Porin kesään tuo myös Café Europan yhteyteen ja näin ollen kaupungin keskeiselle paikalle avattu perinteinen terassi. Terassin vieressä Kauppatorin nurkilla sijaitsee myös esiintymislava, jonka ohjelmaa voi seurata vilvoittavan lasillisen ääreltä.

– Terassi on kulkuväylien keskipisteessä ja sopii paitsi sijaintinsa myös rennon fiiliksensä puolesta kaikkien kaupunkilaisten kohtaamispaikaksi – aurinkokin paistaa siinä kohdin iltakymmeneen. Talvikuukausiksi olemme sitten kaavailleet erilaisia tapahtumia ja vaihtuvia teemoja. Mutta otetaan nyt tämä lämmin kesä ensin vastaan!, Mäkisalo toteaa.

Café Europa on avattu osoitteeseen Yrjönkatu 10. Seurusteluravintola on osa ravintolayhtiö Restamaxia.

Kuvia tiloista Visionary Design Partners Helsinki Oy:n sivuilla.

Aukioloajat:
Ma–La 12–02
Su 14–02

Lisätiedot:

Tero Lahtinen, Restamax Oyj, linjajohtaja, puh. +358 400 759 399

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi