Uusia nimityksiä Restamaxin myynti-, linja- ja aluejohtoon

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 29.4.2015
Julkaisuvapaa: heti

Ravintolayhtiö Restamaxin linjajohtoon, aluejohtoon ja myyntiorganisaatioon on rekrytoitu uusia osaajia. Restamaxin myyntipäällikkönä on 20.4. aloittanut Kaisa Laatikainen. Ruokaravintoloiden linjajohtajaksi on nimitetty 1.5. alkaen Saija Mattila. Seinäjoen ravintolamaailman aluepäällikkönä 1.6. aloittaa Tommi Hölsö.

Myyntipäälliköksi Kaisa Laatikainen

Merkonomi Kaisa Laatikainen (s. 1983) aloitti Restamaxilla 20.4.2015 myyntipäällikön tehtävissä Tampereella. Hänen vastuullaan on ravintolayhtiön yritys- ja ryhmämyynti sekä myyntiorganisaation johtaminen ja kehittäminen. Laatikainen on ehtinyt urallaan työskennellä monipuolisesti ravintola-alan myynti- ja esimiestehtävissä. Laatikainen siirtyi Restamaxin palvelukseen Restel Oy:n Länsi-Suomen aluemyyntikeskuksen päällikön tehtävistä.

Ruokaravintoloiden linjajohtoon Saija Mattila

Saija Mattila (s. 1971), BBA HAMK, aloittaa Restamaxin ruokaravintoloiden linjajohtajana 1.5.2015. Mattilalla on ravintola-alalta kahden vuosikymmenen kokemus, joista 15 vuotta hän on toiminut esimiestehtävissä. Pitkän linjan ravintola-ammattilainen siirtyy uuteen tehtäväänsä Pirkanmaan Osuuskaupan ravintoloiden ryhmäpäällikön tehtävistä. Tätä ennen hän on toiminut mm. Nordlandia Care Hotel Tampereen hotellitoimenjohtajana sekä Silja Line Oy Ab / TallinkSilja Ab:n ravintola-, keittiö/varasto- ja kokoustoiminnoista vastaavana.

Seinäjoen aluejohtoon Tommi Hölsö

Tommi Hölsö (s. 1976) on nimitetty Restamaxin Seinäjoen ravintolamaailman aluepäälliköksi 1.6.2015 alkaen. Hänen vastuualueeseen kuuluvat Viihdemaailma Ilonan, ravintola Daddy’s Dinerin, Galaxie Sport Barin sekä kokouspalvelutoiminnan kokonaisvaltainen johtaminen. Hölsön pitkään työuraan ravintola-alalla lukeutuu monipuolisia esimies- ja liiketoiminnan kehittämistehtäviä. Hölsö siirtyy Restamaxin palvelukseen vantaalaisen Old Story -ravintolan ravintolapäällikön tehtävistä.

– Kaikilla nimitetyillä on vahva ravintola-alan tausta, tuntemus ja tietotaito sekä nousujohteinen urakehitys takanaan. Toivotamme kaikille nimitetyille onnea ja menestystä uusiin tehtäviinsä, toteaa Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Lisätiedot:

Markku Virtanen, Restamax Oyj, toimitusjohtaja, puh. +358 400 836 477

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

 Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi