ANDERS LÖFMAN RESTAMAXIN LINJAJOHTAJAKSI

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 27.11.2014
Julkaisuvapaa: heti 

ANDERS LÖFMAN RESTAMAXIN LINJAJOHTAJAKSI

Restamax on nimittänyt uudeksi ruokaravintoloiden linjajohtajaksi Anders Löfmanin (s. 1977).

Löfman, restonomi AMK, on toiminut viimeksi Ravintolakolmio-ryhmässä, Oy Confetti Restaurants
Ab:n toimitusjohtajana ja osakkaana, ja samanaikaisesti hän on vastannut koko RK-ryhmän markkinoinnista markkinointijohtajana.

– Uuden linjajohtajan nimittämisellä haluamme tukea voimakkaasti kasvavaa ruokaravintolatoimintaamme ja
vastata markkinatilanteen muutoksiin ja niiden tuomiin haasteisiin entistä paremmin. Löfmanilla on pitkä kokemus, vahva alan tuntemus ja markkinointitietämys, joten uskon, että saamme häneltä uusia ajatuksia ja raikkaita ideoita ruokaravintoloidemme kehittämiseen, toteaa liiketoimintajohtaja Eero Aho.

Löfman aloittaa uudessa tehtävässään 1.12.2014.

– Lähden uuteen tehtävääni innolla ja nöyrin mielin – niin kehittämään vastuuravintoloideni toimintaa kuin itsekin kehittymään ja oppimaan uutta. Vastaavanlaisia mahdollisuuksia Suomesta ei liioin löydy, joten tämä on merkittävä askel itselleni 20-vuotisella ravintola-alan urallani. Tehtävänäni on tehdä johtamistani ravintolapäälliköistä entistä parempia työssään, Löfman toteaa.

Samanaikaisesti myös yhtiön ruokaravintoloiden linjajohtajakenttä tulee uudistumaan osittain.

– Linjajohtajien vastuualueiden uudella jaottelulla haluamme tuoda ruokaravintoloiden toimintaan uusia näkökulmia ja tällä tavoin kehittää ravintoloitamme yksikkökohtaisesti, Aho kertoo.

Lisätiedot: 

Eero Aho, liiketoimintajohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 40 823 6888, eero.aho@ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi