Smile Henkilöstöpalvelujen henkilöstövuokrausyhtiöt Smile-brändin alle

Smile Henkilöstöpalvelut Oy
Mediatiedote 8.12.2014
Julkaisuvapaa: heti

Henkilöstövuokrauspalveluja valtakunnallisesti tarjoavan Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n kaikki henkilöstövuokrausyhtiöt alkavat toimia Smile Henkilöstöpalvelut -nimellä ja brändin mukaisella ilmeellä 8.12.2014 lähtien.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on yksi Suomen suurimmista ravintola-alaan erikoistuneista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli kahdelle sadalle ravintolayritykselle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on jo lähes 3000 ravintola-alan ammattilaista.

Smile Henkilöstöpalveluihin kuuluvat Smile Henkilöstöpalvelut Oy, Max Henkilöstöpalvelut Oy, Resta Henkilöstöpalvelut Oy, Staffline Oy, Staffline Länsi-Suomi Oy, Vanajapalvelut Oy, Staffpark Oy sekä Huippu Henkilöstöpalvelut Oy, joka jatkaa toimintaansa nimellä Smile Huippu.

– Eri henkilöstövuokrausyhtiöiden toiminta säilyy ennallaan, mutta jatkossa näytään, kuulutaan ja toimitaan yhtenäisen Smile-brändin alla, kertoo Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Sami Asikainen.

Uudella nimellä ja ilmeellä pyritään yhdenmukaistamaan toimintaa valtakunnallisesti, lisäämään tunnistettavuutta, erottumaan kilpailijoista, yhdistämään eri toimipaikoissa työskentelevää henkilöstöä ja vahvistamaan yhteyksiä asiakkaisiin, työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin.

– Muutoksen taustalla on se, että haluamme erottua työvoimamarkkinoilla ja tuoda henkilöstövuokraustoiminnot eri puolella Suomea yhden selkeän nimen ja ilmeen alle. Muutos paitsi vahvistaa rooliamme alan markkinoilla myös selkeyttää toimintaamme niin työntekijöiden, asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden näkökulmasta, Asikainen täsmentää.

Smile Henkilöstöpalvelut on osa Restamax-konsernia

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintolayhtiö Restamaxin tytäryhtiö. Henkilöstövuorausliiketoiminta tuli osaksi Restamax-konsernia 1.8.2014, ja yhtiön toimitusjohtajana 1.10.2014 aloitti Sami Asikainen.

– Olemme nyt osa isompaa kokonaisuutta. Nimi kuvaa hyvin sitä mihin pyrimme eli tarjoamaan jatkossa vieläkin parempaa, iloisempaa ja ammattimaisempaa asiakaspalvelua, Asikainen toteaa.

Lisätiedot:
Sami Asikainen
Toimitusjohtaja, Smile Henkilöstöpalvelut Oy
puh. +358 40 700 9915
sami@smilepalvelut.fi
smilepalvelut.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on yksi Suomen suurimmista ravintola-alaan erikoistuneista henkilöstöpalveluyrityksistä. Yritys välittää työvoimaa yli kahdelle sadalle ravintolayritykselle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on jo lähes 3000 ravintola-alan ammattilaista. Smile-yhtiöihin kuuluvat Smile Henkilöstöpalvelut Oy, Max Henkilöstöpalvelut Oy, Resta Henkilöstöpalvelut Oy, Staffline Oy, Staffline Länsi-Suomi Oy, Vanajapalvelut Oy, Staffpark Oy sekä Huippu Henkilöstöpalvelut Oy. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintolayhtiö Restamaxin tytäryhtiö.

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa. Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi