Maailmanluokan huippukeikka Tampereella – legendaarinen The Filthy Six Paapan Kapakassa to 22.10.

Restamax Oyj
Mediatiedote 16.10.2015
Julkaisuvapaa: heti

Isosta-Britanniasta kansainväliseen suosioon noussut The Filthy Six poikkeaa kiertueellaan Suomessa ja esiintyy kotimaisten jazz-huippujen kanssa Paapan Kapakassa Tampereella. Torstain 22.10. keikkaa johtaa Nick Etwell, joka soittaa myös Grammy- ja Billboard-palkitun Mumford and Sonsin kiertuekokoonpanossa.

Paapan Kapakassa on ensi torstaina tunnelma kirjaimellisesti katossa, kun arvostettu brittibändi The Filthy Six esiintyy ainutlaatuisella Suomi-Englanti-kokoonpanolla. Jazz-piireissä vahvasti vaikuttaneen Nick Etwellin lisäksi paikalle saapuvat muun muassa Amy Winehousen ja Tom Jonesin kanssa esiintynyt saksofonisti Frank Walden sekä Euroopassa hurmannut kitarakonkari James Fenn. Kotimaisista osaajista mukana ovat Lontoossa pitkään toiminut rumpali Kari Paavola, fuusiojazz-duo Nieminen & Litmasesta tuttu Sami Nieminen sekä esimerkiksi Sannin ja Palefacen kanssa yhteistyötä tehnyt basisti Heikki Laine.

Paapan Kapakan ravintolapäällikkö Hanna Joseph on tulevasta torstaista silminnähden mielissään.

– Näin upeaa esitystä ei pääse joka viikko, tai edes vuosi, todistamaan. The Filthy Six on maailmalla ja erityisesti Isossa-Britanniassa jazz-genren yksi arvostetuimmista yhtyeistä, jonka lisäksi vedon kruunaavat vielä suomalaiset tekijät. Lippujen kanssa kannattaa olla nyt todella ripeänä, Joseph vinkkaa.

The Filthy Six levyttää tunnetulle Acid Jazz Recordsille, joka on vastannut esimerkiksi Jamiroquain, Tony Christien ja Chris Farlowen tuottamisesta. Tampereen keikan lisäksi The Filthy Six esiintyy Suomen vierailullaan Helsingissä Töölön Funk Clubin avajaisissa.

Liput keikalle ostettavissa Paapan Kapakasta, ennakkoon 10 € ja ovelta 12 €. Showtime klo 21.00. The Filthy Sixin tuotantoon voi tutustua http://thefilthysix.com.

Legendaarinen, vuonna 1992 perustettu Paapan Kapakka on tunnettu jazzin ja hyvän tunnelman ystävien kohtaamispaikka Tampereen ytimessä. Paapan Kapakka kuuluu Rengasravintoloihin, joka on osa Restamax Oyj:tä.

Paapan Kapakka
Koskikatu 9, 33100 Tampere
puh. 010 292 5002

Lisätietoja:
Hanna Joseph, ravintolapäällikkö, Paapan Kapakka, puh. +358 40 726 4745, hanna.lindroos@rengasravintolat.fi
Kari Paavola, rumpali, puh. +358 45 344 9888, kthedrummer@yahoo.com

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi