Mustalahden kesätarjonta monipuolistui: Kaisla uudistui ja kahvila–pizzeria Ankkuri avasi ovensa

Restamax Oyj
Mediatiedote 8.6.2015
Julkaisuvapaa: heti


Tampereella Mustalahden satamassa tapahtuu: uudistettu ja remontoitu Kaisla on avannut ovensa kesäkauteen ja satama on saanut uuden ravintolatulokkaan. Kaislan kupeeseen on avattu Café & Pizzeria Ankkuri, joka tarjoaa laadukkaita kahvilatuotteita ja suomenmestaruusluokan pizzaa.

Satamaravintola Kaisla on uudistunut – tiloja on remontoitu, asiakaspaikkoja on tullut lisää ja ruokalistaa on monipuolistettu. Kesäkaudella Kaislassa tarjoillaan à la carte -listan antimia, lounasta joka päivä kello 11–15 sekä huikea artistikattaus.Sataman tarjonta laajeni entisestään viime viikolla, kun ovensa avasi Ståhlbergin kahvilatuotteita ja laatupizzoja tarjoileva Café & Pizzeria Ankkuri. Kesätiistaisin ja -keskiviikkoisin Ankkurin kupeessa sijaitseva Tampereen Lihajalosteen makkarakioski huolehtii moottoripyöräilijöiden ja mobilistien taukopurtavista.

Satamaravintoloiden ravintolapäällikkö Katja Merinen odottaa tulevaa kesää innolla.

– Meillä on niin kovat tekijät, että tässä on ilo olla mukana. Ankkurissa aloitti pizzanpaiston Suomen mestari 2014 Riina Kuntsi, joka on kiertänyt kilpailemassa myös Amerikassa. Olemme halunneet tehdä Ankkurista viihtyisän ravintolan, josta löytyy purtavaa moneen makuun, aina kahvilatuotteista uniikkeihin pizzoihin. Kaislan kalaherkkuihin ja raikkaisiin salaatteihin painottuvan menun taustajoukoissa puolestaan on vaikuttanut Top Chef -voittaja Akseli Herlevi, Merinen toteaa.

– Tarkoituksenamme on tarjoilla tamperelaisille paikkakunnan ja luultavasti koko Suomen parhaimmat pizzat. Listalta löytyy klassisia italialaistyyppisiä pizzoja kuin myös vähän erikoisempia tuttavuuksia. Esimerkiksi Merimiehen kirous pitää sisällään paahdettua punajuurta, gorgonzolaa ja vaahterasiirappia, Ankkurin pizzamestari Kuntsi kertoo.

Satamassa tapahtuu koko kesän 

Mustalahden ravintolat tarjoavat ohjelmaa läpi kesän. Kesän 2015 esiintyjäkattaus viihdyttää pop- ja iskelmätaivaan kuumimmilla nimillä. Tanssipaviljonki Reuharin lavalla tullaan näkemään kesä–elokuussa mm. Irina, Maija Vilkkumaa, A. Aallon Rytmiorkesteri, Sami Saari, Niko Ahvonen, Sir Elwood, Kauko Röyhkä ja Eva & Manu.

– Tavoitteenamme on paitsi ruoan suhteen myös artistikattauksen kanssa olla monipuolinen. Odotan todella vilkasta, tapahtumarikasta ja aurinkoista kesää, Merinen toteaa.

Kesän päättää näyttävästi Mustalahden Venetsialaiset

Elokuun lopulla koko Mustalahti muuttuu vilkkaaksi tapahtumatantereeksi, kun satamassa järjestetään 29.8. uutuustapahtuma Mustalahden Venetsialaiset.

– Tampereen kesä tulee saamaan todella näyttävän päätöksen, kun lavan valtaavat Suomen kuumimmat ja suurimmat artistit ja taivas värittyy ilotulituksista. Tulemme infoamaan tästä kesäspektaakkelista myöhemmin lisää, Restamaxin kehitysjohtaja Perttu Pesonen raottaa tulevaa.

Kaisla on avoinna ma–pe kello 11 alkaen ja la–su klo 12 alkaen (säävaraus). Ankkuri on avoinna ma–su klo 8 alkaen, pizzerian puoli ma–su klo 15 alkaen ja juhannuksen jälkeen klo 11 alkaen. Molempien ravintoloiden pöytävaraukset puh. 010 321 3700 (ark. 9–17). Tampereen Satamaravintolat kuuluvat Restamax-konserniin.

Tutustu Mustalahden kesän ohjelmistoon: http://www.mustalahti.info/ohjelma

Lisätiedot:
Katja Merinen, ravintolapäällikkö, Tampereen Satamaravintolat Oy, puh. +358 50 364 4689
Perttu Pesonen, kehitysjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 10 423 3287

Yhteystiedot:
Paasikiventie 2, Tampere
info@mustalahti.info, www.mustalahti.info

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi 

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi