STEFAN RICHTERIN KAUAN ODOTETTU PIHVIRAVINTOLA AVATAAN JYVÄSKYLÄSSÄ – STEFAN’S STEAKHOUSEN OVET AVAUTUVAT TIISTAINA 29.7. KLO 17

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 25.7.2014
Julkaisuvapaa: Heti

STEFAN RICHTERIN KAUAN ODOTETTU PIHVIRAVINTOLA AVATAAN JYVÄSKYLÄSSÄ
– STEFAN’S STEAKHOUSEN OVET AVAUTUVAT TIISTAINA 29.7. KLO 17

Huippukokki Stefan Richterin mukaan nimetty pihviravintola Stefan’s Steakhouse avataan Jyväskylän keskustassa Aren aukiolla tiistaina 29.7. Gringos Locosin entisissä tiloissa.

– Stefan’s Steakhouse -ravintolat ovat saavuttaneet suuren suosion muutamassa vuodessa tamperelaisten, turkulaisten ja helsinkiläisten keskuudessa. Seuraavaksi ravintolaperheen kuopus on valmiina valloittamaan keskisuomalaisten sydämet – ja vatsat, iloitsee Stefan Richter.

Nimensä mukaisesti Stefan’s Steakhouse on erikoistunut pihveihin. Ravintolan kuuluisuus on Kobe-tyyliin valmistettu Wagyu-härän sisäfileepihvi erikoisjalostetusta ja -ruokitusta karjasta. Monipuolisesta menusta löytyy myös lukuisia muitakin vaihtoehtoja, kuten kala-annoksia, kasvisruokia, ankanrintaa ja burgereita. Laaja jälkiruokamaailma on omaa luokkaansa ja ruoan kumppaneiksi poimitut viinit ovat tarkoin viiniasiantuntijoiden johdolla valittuja.

– Kaupungin parhaimmat pihvit paistuvat jatkossa Ilmarisenkadulla. Jyväskylä on saanut vihdoin kauan kaivatun rehellisen pihviravintolan, jonka raaka-aineissa, palvelussa ja miljöössä on panostettu todelliseen laatuun, kertoo Restamaxin linjajohtaja Tanja Virtanen.

Stefan’s Steakhousen ”pick and choose” -tyyppinen menu tekee annoselämyksistä uusia kerta toisensa jälkeen. Asiakas voi valita pääraaka-aineen kylkeen lisukkeen raikkaasta salaatista aina täytettyyn uuniperunaan, vihanneksista mac ’n’ cheeseen. Lisäksi tarjolla on erilaisia kastikkeita ja makuvoivaihtoehtoja.

– Annokset elävät asiakkaan valinnan mukaan. Pöytäseurue voi myös tilata useamman lisukkeen jaettavaksi ja maisteltavaksi. Jos ei ole varma, mikä yhdistelmä toimisi omiin mieltymyksiin parhaiten, kannattaa aina kääntyä asiantuntevan henkilökunnan puoleen, Virtanen vinkkaa.

Ravintolan sisustus on Visionary Partnersin ja Jaana Ekmanin varmaa kädenjälkeä. Perinteitä kunnioittavan tyylikäs sisustus on toteutettu modernilla, raikkaalla otteella. Noin 130-asiakaspaikkaisesta ravintolasta löytyy tunnelmallisen salin lisäksi viinihuone sekä viihtyisä lounge, johon voi poiketa vaikka pelkästään drinkille. Ravintolan sydän keittiön lisäksi on elävä tuli.

– Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tänne voi tulla heti työpäivän jälkeen ilman pikkutakkia tai viettämään fiiniä iltaa pitkän kaavan mukaan, Virtanen sanoo.

Stefan’s Steakhouse Jyväskylän ravintolapäällikkönä toimii Antti Ruotsalainen. Restamax-konserniin kuuluvat Stefan´s Steakhouse -ravintolat löytyvät Tampereelta, Turusta ja Helsingistä. Tulevan talven aikana Stefan’s Steakhouse tullaan avaamaan myös Kuusamoon Rukan matkailukeskukseen.

www.stefans.fi
www.ravintola.fi/stefans_jyvaskyla

Avoinna:
Ma suljettu
Ti-to 17-23
Pe 17-00
La 13-00
Su 14-21

Yhteystiedot:

Ilmarisenkatu 2, 40100 Jyväskylä
Pöytävaraukset: 010 423 3235
stefans.jyvaskyla@ravintola.fi

Yritys- ja yksityistilaisuudet:

Ravintola.fi-myyntipalvelu
Puh. 010 4233 200 tai myynti@ravintola.fi

Lisätiedot: 

Tanja Virtanen
Linjajohtaja, Restamax Oyj
puh. +358 45 670 4292
tanja.virtanen@ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy’s Diner ja Stefan’s Steakhouse. Myös Wayne’s Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi