Reskafestarin artistikattaus ja aikataulu julkaistu – Luvassa rokkia, poppia ja iskelmää

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 26.6.2014

Hämeenlinnassa järjestettävän Reskafestarin lavalle nousevat tänä vuonna Kalle Päätalo, Anniina Mattila, Halavatun Papat, Lee Wings sekä Acoustic Hobbits. Tapahtuma järjestetään 25.–26.7. kymmenennen kerran.

Hämeenlinnan Raatihuoneenkadulla eli Reskalla järjestettävä Reskafestari kokoaa yhteen monipuolisesta musiikista kiinnostuneet kesänviettäjät. Kaksipäiväisen ilmaistapahtuman tämänvuotisiin artistikiinnityksiin kuuluu niin pop- ja rock-osaston kuin iskelmätaivaankin kotimaisia tähtiä. 

Perjantaina lavan valtaavat suomirockin suurlähettiläs Kalle Päätalo ja Leevi & The Leavingsin tuotantoon erikoistunut LeeWings sekä lauantaina laulavasta siskoskatraasta tunnettu iskelmätähti Anneli Mattila ja huumorihumpalla villiinnyttävä Halavatun Papat. Molempina päivinä festarikansaa viihdyttää myös cover-duo Acoustic Hobbits.

– Tämän vuoden kattaus on kova. Pohdimme artisteja pitkään, jotta saisimme musiikista mahdollisimman monipuolista. Kaikille jotain tuttua ja ”mukana laulettavaa”, unohtamatta tietenkään kunnon bilemusiikkia, jota artistien välissä tarjoilevat DJ:t. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin, lupaa tapahtuman tuottaja Mikko Hammar.

Ulkoilmatapahtuma kestää molempina päivinä puolille öin, jonka jälkeen ohjelma jatkuu yön pikkutunneille Ravintola Villisian sisälavalla Acoustic Hobbitsin tahdissa. Tapahtuman yllätysjuontaja julkistetaan lähempänä tapahtumaa.

Kävijöitä Reskafestari-viikonlopulle odotetaan 2000 henkilöä. Alueelle on vapaa pääsy ja ikäraja on 18 vuotta. Tapahtuman järjestää Ravintola Villisika ja Restamax Oyj.

Ohjelma:

Pe 25.7.
Ulkolava:
klo 18.00 Festarit avataan
klo 18.15 Acoustic Hobbits
klo 20.30 Kalle Päätalo
klo 22.15 LeeWings
Sisälava:
00.00 Acoustic Hobbits 

La 26.7.
Ulkolava:
klo 18.00 Festareiden 2. päivä avataan
klo 18.15 Acoustic Hobbits
klo 19.10 Acoustic Hobbits
klo 20.15 Anniina Mattila
klo 21.45 Acoustic Hobbits
klo 22.30 Halavatun Papat

Sisälava:
00:00 Acoustic Hobbits

Lisätiedot:
Mikko Hammar, tapahtuman tuottaja
Puh. +358 45 129 4056
mikko.hammar@ravintola.fi

Sanna Oinonen, tiedottaja
Puh. +358 50 576 1609
sanna.oinonen@ravintola.fi

Jakelu
:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy’s Diner ja Stefan’s Steakhouse. Myös Wayne’s Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi