Wolt toi kotiinkuljetuksen myös Restamaxin ravintoloihin Tampereella

Restamax Oyj
Mediatiedote 26.1.2016
Julkaisuvapaa: heti

Suurta suosiota niittänyt älypuhelinsovellus Wolt on tuonut odotetun kotiinkuljetusmahdollisuuden Tampereelle. Sovelluksen kautta asiakas voi tilata ravintolaruokaa suoraan kotiin tai mukaan noudettavaksi. Mukana palvelun piirissä ovat myös monet Restamaxin ravintolat.

Wolt on älypuhelinsovellus, joka perustuu ruoan nopeaan ja helppoon toimittamiseen asiakkaalle. Sovellus ladataan ilmaiseksi puhelimeen ja se listaa käyttäjän lähellä sijaitsevat ravintolat, joista ruoka tilataan ja maksetaan ennakkoon.

Wolt on laajentanut kotiinkuljetuspalvelunsa Helsingistä ja Turusta nyt myös Tampereen keskustaan ja sen lähialueille.

– Tampereella on älyttömästi potentiaalia kotiinkuljetukselle ja paljon asiakkaita, jotka ovat toivoneet Woltia jo kauan. Mukaan tulee lisää alueita asiakkaiden palautteen ja tilausvolyymien kasvun myötä, kertoo Woltin operatiivinen johtaja Juhani Mykkänen.

Mukana monia Restamaxin ravintoloita

Kotiinkuljetus Woltin kautta on mahdollista seuraavissa Restamaxin Ravintola.fi-ravintoloissa Tampereella:

– Pizzeria Bella Roma, Siperian liikekeskus
– Classic American Diner, Finlayson (Siperian liikekeskus)
– Classic American Diner, Koskikeskus
– Gringos Locos, Kehräsaari
– Sticky Wingers, Tampereen keskusta

Wolt lupaa toimittaa ruoan perille noin puolessa tunnissa. Kuljetuksen hinta on 3,90 euroa tai enemmän matkan pituudesta riippuen. Jos tilauksen hinta on alle 20 euroa, toimitukseen lisätään 2,50 euron maksu.

Lisäksi mukana palvelussa ovat mm. seuraavat Restamaxin ravintolat, joista ruoan voi tilata Wolt-sovelluksen kautta noudettavaksi:

Tampere:
– Classic American Diner, Lielahti

Lempäälä:
– Daddy’s Diner & Bella Roma, Ideapark
– Coyote Bar & Grill, Ideapark

Lappeenranta:
– Gringos Locos
– Daddy’s Diner

Jyväskylä:
– Classic American Diner

Seinäjoki:
– Classic American Diner

Helsinki:
– Henry’s Pub (myös kotiinkuljetus)

Hurjaa kasvua lyhyessä ajassa

Helsingissä Woltilla on lähes 50 000 ja Turussa noin 10 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Turussa 10 000 käyttäjän raja meni rikki muutamassa viikossa ja saman odotetaan tapahtuvan Tampereella. Mukana palvelussa on jo noin 400 ravintolaa, ja lisää liittyy mukaan lähes päivittäin.

– Asiakkaamme ovat selkeästi löytäneet sovelluksen ja sen monet mahdollisuudet, ja tilaukset Woltin kautta ovat startanneet mallikkaasti. Ajan myötä tulemme lisäämään ravintoloitamme Wolt-palvelun piiriin. Kaikin puolin kysyntä näyttää hyvältä ja odotamme kotiinkuljetuspalvelulta paljon, iloitsee Restamaxin linjajohtaja Eero Aho.

Woltin ovat palkinneet vuoden sisällä niin Apple, Wired-lehti kuin Vuoden asiakasteko -kilpailukin.

Lisätiedot:

Eero Aho, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 40 823 6888, eero.aho@ravintola.fi
Juhani Mykkänen, operatiivinen johtaja, Wolt, puh. +358 40 169 0260, juhani@wolt.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi