Restamaxin ravintolat mukaan suosittuun Wolt-palveluun

Restamax Oyj
Mediatiedote 14.1.2016
Julkaisuvapaa: heti

Osa Restamaxin ravintoloista löytyy jatkossa supersuositusta Wolt-palvelusta. Palvelun myötä pari pyyhkäisyä älyluurilla ja asiakas saa tilattua ruokansa helpommin ja nopeammin kuin koskaan.

15 ravintolayhtiö Restamaxin ravintolaa Tampereelta, Lempäälästä, Jyväskylästä, Helsingistä, Seinäjoelta ja Lappeenrannasta löytyvät jatkossa Wolt-palvelun piiristä. Palvelun avulla asiakas voi tilata ja maksaa haluamansa annokset etukäteen helppokäyttöisen mobiilisovelluksen kautta.

– Woltin kautta meille avautuu aivan uudenlainen mahdollisuus monipuolistaa tarjontaamme sekä parantaa ja nopeuttaa asiakaspalveluamme, kuvailee Restamaxin linjajohtaja Eero Aho.

Helppo mobiilisovellus nopeuttaa ja parantaa palvelua

Wolt on kotimainen mobiilisovellus, jonka ideana on ruoan nopea ja helppo toimittaminen asiakkaalle. Lyhyessä ajassa räjähdysmäisesti kasvanut Wolt on saavuttanut suuren suosion sekä runsaasti näkyvyyttä ja start-up-rahoitusta. Woltilla on Suomessa yli 40 000 käyttäjää ja määrä kasvaa koko ajan. Ravintoloita sovelluksesta löytyy tällä hetkellä yli 300.

– Woltista on hyötyä sekä ravintolalle että asiakkaalle. Asiakkaat säästyvät jonottamiselta ja ravintoloille vapautuu aikaa paikalla olevien asiakkaiden palvelemiseen, kertoo operatiivinen johtaja Juhani Mykkänen, yksi Woltin perustajista.

– Tuomme moniin ravintoloihin myös kotiinkuljetuksen, joka toimii tällä hetkellä Helsingissä ja Turussa, ja jonka avaamme Tampereelle tämän kuun aikana, Mykkänen lisää.

Ilmainen sovellus on ladattavissa puhelimeen sovelluskaupasta, ja se listaa käyttäjälle lähellä olevat ravintolat. Annokset valitaan kattavasta menusta, ja maksu tapahtuu automaattisesti taustalla. Maksaminen on helppoa, sillä luottokortti rekisteröidään sovellukseen ja näin maksu hoituu automaattisesti jokaisen ostotapahtuman yhteydessä. Asiakas voi valita joko tiskiltä noudon tai kotiinkuljetusta tarjoavissa paikoissa kuljetuksen.

Ravintola näkee tabletilta saapuneet tilaukset ja ryhtyy saman tien valmistamaan asiakkaan annoksia. Käyttäjä voi seurata kännykästään tilauksensa vaiheita sen valmistumisesta aina ruokalähetin etenemiseen kartalla.

– Aikaisemmin Suomessa on voinut tilata kotiin lähinnä pizzaa ja kebabia, joten palvelu mullistaa koko ruokakuvion. Restamaxin kohdalla tämä tarkoittaa palvelujen monipuolistumista ja asiakasmäärien kasvua. Palvelusta on kovasti hyötyä asiakkaille, ja se luo meille monia mahdollisuuksia lisämyyntiin. Tulemme lisäämään ravintoloitamme sovellukseen ajan myötä, joten tämä on vasta alkusoittoa, kertoo Aho.

Wolt-sovelluksesta löytyvät seuraavat Restamaxin ravintolat:

Tampere:
Classic American Diner, Koskikeskus
Classic American Diner, Finlayson
Classic American Diner, Lielahti
Chicago Foodpark
Gringos Locos
Sticky Wingers
Pizzeria Bella Roma
Masu Asian Bistro

Lempäälä:
Daddy’s Diner & Bella Roma, Ideapark
Coyote Bar & Grill, Ideapark

Lappeenranta:
Gringos Locos
Daddy’s Diner

Jyväskylä:
Classic American Diner

Seinäjoki:
Classic American Diner

Helsinki:
Henry’s Pub

Lisätiedot:

Eero Aho, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 40 823 6888, eero.aho@ravintola.fi
Juhani Mykkänen, operatiivinen johtaja, Wolt, puh. +358 40 169 0260, juhani@wolt.fi

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi