VIISIVUOTIAS YÖKERHO LONDON UUDISTUU JYVÄSKYLÄSSÄ – UUDEN AIKAKAUDEN AVAJAISIA VIETETÄÄN 31.10.

Viiden vuoden ikään ehtinyt yökerho London sulkee ovensa Jyväskylän ytimessä tänään – mutta vain hetkeksi. Juhlavuoden kunniaksi yökerhon ilmettä uudistetaan ja uuden aikakauden avajaisia vietetään perjantaina 31.10.

Englantilaista pubi- ja yökerhomeininkiä aikuiseen makuun tarjoileva London saapui piristämään Jyväskylän yöelämää vuonna 2009. Nyt viisivuotiasta Londonia virkistetään; sen sisustusta hienosäädetään, tiloja ja ilmettä uudistetaan ja tarjontaa monipuolistetaan.

– Halusimme ottaa Londonin kanssa uuden askeleen, viedä sitä yökerhomaisempaan suuntaan ja tuoda tähän päivään, kertoo Restamaxin yökerhotoiminnasta vastaava linjajohtaja Paul Meli.

London kokoaa yhteen kolme erilaista puolta jatkossakin; yökerhon, livepuolen ja karaoke-maailman. Livepuoli saa osakseen uuden osaston, jossa palvelee vintage-tyyppinen drinkkibaari. Livepuolelle valmistuu myös kolme uutta vip-loungea ja yökerhopuolelta voi jatkossa varata karaoke-suiten.

– Uutta ovat myös vip-houstit, jotka hoitavat tarjoilun ja huolehtivat vip-asiakkaista koko heidän vierailunsa ajan, Londonin ravintolapäällikkö Jeremias Yli-Kortesniemi tarkentaa.

London on tunnettu lukuisista liveartisteista coverbändeistä maan huippuartisteihin.
– Satsaamme jatkossakin esiintyjiin ja laadukkaaseen bilebändimeininkiin. Syksyllä livelavallamme nähdään muun muassa Irina, Steve ’N’ Seagulls sekä Solid Base, Meli toteaa.

London on suljettuna 20.-30.10. välisen ajan. Yökerhon ovet aukeavat jälleen 31.10. klo 21.00. London-yökerhot löytyvät myös Tampereelta ja Lohjalta. Yökerhot kuuluvat Restamax-konserniin.

LONDON JYVÄSKYLÄ
Kolmikulma, Puistokatu 2
40100 Jyväskylä
london.jyvaskyla@ravintola.fi
www.london.fi

Avoinna:
Su-to 22-04
Pe-la 21-04

Aukiolot 3.11. alkaen:
Su-ti 23-04
Ke-la 22-04

Su-to K20
Pe-la K24

Lisätiedot:
Linjajohtaja Paul Meli, Restamax Oyj, puh. +358 44 593 0668, paul.meli@ravintola.fi
Ravintolapäällikkö Jeremias Yli-Kortesniemi, London Jyväskylä, puh. +358 400 665 324, jeremias@ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi