FAT LADYN TULIPALO: HENKILÖKUNNAN RIPEÄ TOIMINTA ESTI MITTAVAT VAURIOT – YÖKERHO PALVELEE TÄNÄÄN NORMAALISTI

Restamax Oyj
Mediatiedote 26.10.

FAT LADYN TULIPALO: HENKILÖKUNNAN RIPEÄ TOIMINTA ESTI MITTAVAT VAURIOT – YÖKERHO PALVELEE TÄNÄÄN NORMAALISTI

Yökerho Fat Ladyssa Tampereella sunnuntain vastaisena yönä syttyneen tulipalon vahingot jäävät lieviksi. Henkilökunnan esimerkillinen toiminta esti henkilövahinkojen ja muiden mittavien vaurioiden syntymisen.

Osa yökerhon tiloista kärsi palon seurauksena lieviä savuvahinkoja. Savuvauriot on saatu korjattua ja yökerhon ovet aukeavat normaalisti tänään sunnuntaina klo 23.

– Yökerhon henkilökunta ja vahtimestari toimivat tilanteessa esimerkillisesti ja ripeästi palon havaitsemisesta ihmisten evakuointiin. Palojärjestelmä toimi moitteettomasti, evakuointi sujui rauhallisesti ja viidessä minuutissa tilat saatiin tyhjennettyä. Asiakkaat pääsivät puolen tunnin jälkeen takaisin sisätiloihin hakemaan tavaransa ja tilanne pysyi kaikin puolin rauhallisena, kertoo Fat Ladyn omistavan Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtanen.

– Kiitos tilanteen esimerkillisestä hoitamisesta kuuluu ehdottomasti henkilökunnallemme. Myös DJ:t informoivat asiakkaita ja kuuluttivat tilanteesta selkeästi. Tulemme palkitsemaan työvuorossa olleet työntekijät heidän mallikkaasta toiminnastaan, Virtanen lisää.

Tulipalo sai alkunsa miesten wc-tiloista, joista se levisi ilmastohormiin ja sen kautta siivousvarastoon. Henkilökunnan havaittua savun palo paikallistettiin nopeasti ja sen leviäminen saatiin estettyä. Hälytys palokunnalle tehtiin klo 03.27 ja pelastuslaitos oli paikalla 4-5 minuutissa. Tapahtumahetkellä tiloissa oli arviolta noin 200 ihmistä. Poliisi tutkii parhaillaan palon syttymissyytä.

Fat Lady sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 10. Tiloissa toimi aiemmin Restamaxin omistama Love Hotel -yökerho, joka tuhoutui yökerhon alapuolella sijainneen pizzerian tuhopolton seurauksena vuonna 2010.

Lisätiedot:
Markku Virtanen, toimitusjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 400 836 477

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa. Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi