UUSI YÖKERHO TAMPEREELLE: Work & Leisure Club Union avaa ovensa 14.3.2014

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 11.3.2014

UUSI YÖKERHO TAMPEREELLE:

Work & Leisure Club Union avaa ovensa 14.3.2014

Tampereen yöelämä saa kaipaamansa lisän, kun Work & Leisure Club Union avaa ovensa perjantaina 14.3.2014. Uusi nuorille aikuisille kohdennettu yökerho kuuluu Restamax-konserniin.

– Tällä hetkellä Tampereella ei juuri ole nuorelle kohderyhmälle suunnattuja vastaavanlaisia klubeja, joten tämäntyyppiselle konseptille on kysyntää, toteaa Restamaxin yökerhotoiminnan markkinointipäällikkö Carlos Marquez.

Kirkkokadulle ydinkeskustan kupeeseen avattava yökerho on keskittynyt nuorekkaaseen klubikulttuuriin ja tanssimusiikkiin, jota tarjoilevat huippu-DJ:t ja muut esiintyjät. Avajaisviikonlopun jälkeisenä perjantaina 21.3. lavalle nousee Cheek, ja huhtikuussa estradin valtaavat mm. Elastinen ja JVG.

Union yhdistää kaksi maailmaa

Union Work & Leisure Clubin tilat jakautuvat nimensä mukaisesti kahteen eri puoleen; yläkerran pääsalissa on tehdasmiljöötä jäljittelevä industrial-tyylinen klubi tanssilattioineen, alakerrassa rento tiki-henkinen loungebaari, joka tulvii Tyynenmeren eksotiikkaa palmupuineen ja värikkäine drinkkeineen.

– Ideana on, että yläkerrassa tehdään töitä ja bailataan rankasti, alakerrassa rentoudutaan ja ollaan lomalla, Marquez kertoo.

Noin tuhannen asiakaspaikan klubin yläkerrassa soi tuoreet listahitit, alakerrassa rennompi reggae, reggaeton ja salsa. Yhteistyössä lavastaja Tomppa Kekäläisen kanssa suunnitellut tilat ovat täynnä visuaalisesti kiinnostavia yksityiskohtia.

– Alakertaan on haettu vaikutteita 20-luvun polynesialaishenkisestä tiki-kulttuurista, joka on suosittu teema erityisesti yhdysvaltalaisessa ravintola- ja klubimaailmassa. Ainutlaatuisen kontrastisen tilasuunnittelun lisäksi Unionissa kohtaavat laadukas tuotetarjonta sekä kohtuullinen hintataso, ravintolapäällikkö Miko Helander kertoo.

Work & Leisure Club Union palvelee osoitteessa Kirkkokatu 10 ja on avoinna to–la klo 22–04.

Lisätiedot:
Carlos Marquez, markkinointipäällikkö, Restamax Oyj
carlos.marquez@ravintola.fi
puh. +358 40 582 7600

Miko Helander, ravintolapäällikkö, Restamax Oyj
miko.helander@ravintola.fi
puh. +358 50 567 9227

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy’s Diner ja Stefan’s Steakhouse. Myös Wayne’s Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa. www.restamax.fi.