Suosittu italialaisravintola Pizzeria Bella Roma saapui Jyväskylään

Restamax Oyj
Mediatiedote 24.2.2016
Julkaisuvapaa: heti

Italialaisravintoloiden kotimainen aatelinen, Pizzeria Bella Roma hurmaa nyt myös keskisuomalaiset pizzoillaan ja pastoillaan. Helposti lähestyttävä koko perheen ravintola avaa ovensa Jyväskylän keskustassa Kauppakadulla tänään keskiviikkona 24.2. klo 16.

Vuodesta 1989 asti tamperelaisia palvellut ja kaupungin ravintolakartalla paikkansa vakiinnuttanut Bella Roma avataan keskelle Keski-Suomea. Lämminhenkinen, italialaistyyppinen ravintola tunnetaan ennen kaikkea laadukkaasta, persoonallisesta ja monipuolisesta pizzavalikoimastaan.

– Jyväskylän keskusta kaipaa ehdottomasti hyvää italialaista ravintolaa ja erityisesti laatupizzoja. Pizzerioita tässä kaupungissa riittää, mutta uskomme Bella Roman erottuvan tarjonnallaan edukseen. Luotamme huolella rakennettuun menuun, hyvään palveluun ja tunnelmaan sekä edulliseen hintatasoon, vakuuttaa ravintolapäällikkö Taru Viinikainen.

Lisäksi yksi ravintolan ehdottomista valteista on sen keskeinen sijainti kävelykadulla.

– Sijoittuminen kaupungin ytimeen Kauppakadulle, Vanhan Tiilitalon ”bingokulmaan” on oivallinen. Tänne on helppo tulla viihtymään, mihin aikaan tahansa, Viinikainen iloitsee.

Klassikoista moderneihin makuihin

Jyväskylän Bella Romassa nälkäisille tarjoillaan niin klassisia kuin vähän persoonallisempiakin makuja. Pizzojen täytevaihtoehdoissa on vanhojen tuttujen lisäksi myös erikoisempia tuttavuuksia, kuten vaikkapa saksanpähkinää, karamellisoitua munakoisoa, pinjansiemeniä, italialaista panchettaa sekä portobellosieniä. Listalta löytyy myös ”valkoisia” bianche-pizzoja, herkullisia antipasteja, täyteläisiä pastoja ja raikkaita salaatteja.

– Menu on passeli niin kalan ja äyriäisten ystäville, lihasta pitäville, kasvissyöjille kuin gluteenitonta ruokavaliotakin noudattaville. Bellasta löytyy myös kattava ja laadukas viinivalikoima. Ja syömisen sijaan meille voi tulla vaikkapa vain nautiskelemaan cocktaileista!, Viinikainen vinkkaa.

Konstailematon koko kansan ravintola

Jokaisena viikonpäivänä palveleva, noin sadan asiakaspaikan Bella Roma tarjoaa myös arkilounasta. Lounasmenusta löytyy pizzoja, pastoja ja salaatteja, ja lounasaikaan on mahdollisuus myös rakentaa itselle mieluinen ruokaisa salaattiannos. Kesällä ravintola saa kupeeseensa 80-paikkaisen terassin, joka palvelee niin ruokailijoita kuin viileistä juomista nautiskelevia.

Ravintolan italialaishenkiseen sisustukseen on huolella panostettu. Tunnelmalliseen ja eteläeurooppalaistyyliseen ravintolaan ovat tervetulleita niin
perheet, pariskunnat kuin työ- ja kaveriporukat. Asiakkaiksi tavoitellaan kaikenikäisiä hyvän ruoan ystäviä.

– Lämminhenkinen ja konstailematon Bella Roma on ehdottomasti koko kansan ravintola, kuvailee Viinikainen.

Bella Roman ovet avautuvat keskiviikkona 24.2. klo 16 osoitteessa Kauppakatu 41.

Jyväskylän ja Tampereen lisäksi Bella Romat löytyvät Lempäälän Ideaparkista sekä Kuopion Matkus-kauppakeskuksesta. Jyväskylän Bella Roma tuli omana tytäryhtiönään osaksi Restamax Oyj -konsernia. Uuden yhtiön osakkaana aloitti Jouko Sipponen.

Lisätiedot:


Taru Viinikainen, ravintolapäällikkö, Pizzeria Bella Roma Jyväskylä, puh. +358 40 838 0596
Juuso Puustinen, aluepäällikkö, Rengasravintolat Oy (Restamax-konserni), +358 45 633 5901

Pizzeria Bella Roma
Kauppakatu 41, Jyväskylä

Avoinna:

Ma–to 11–22
Pe–la 11–23
Su 12–21

Lounas:
Ma–pe 11–14

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on yli 3000 työntekijää. 

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi