Classic American Diner avataan Kauppakeskus Jumboon

Suosittu koko perheen jenkkiruokaravintola Classic American Diner rantautuu Vantaalle Kauppakeskus Jumboon. Keskiviikkona 17.2. avattava ravintola on Classic American Diner -ravintolaperheen kuudes.

Ravintolayhtiö Restamax avaa ravintolasalkkunsa suosituimman jenkkiravintolan kauppakeskus Jumboon. Näyttävä Classic American Diner tulee sijaitsemaan Jumbon uusimmassa siivessä Stockmannin kupeessa. Asiakaspaikkoja ravintolassa on noin 180.

– Olemme etsineet Classic American Diner -konseptille pitkään sopivia liiketiloja pääkaupunkiseudulta. Suomen suurimpiin lukeutuva kauppakeskus Jumbo on täydellinen kohde tälle casual-ravintolalle, joka puhuttelee monipuolisella tarjonnallaan laajasti kauppakeskuksessa asioivia, kertoo Restamaxin linjajohtaja Tero Kaikkonen.

Aitoa amerikkalaisuutta alusta loppuun

Classic American Diner haluaa tarjota aidon amerikkalaisen ravintolakokemuksen perinteisen jenkkidinerin hengessä. Ravintola tarjoaa kauppakeskuksen asiakkaille lukuisia herkutteluvaihtoehtoja jenkkityylisestä all day breakfastista arkilounaaseen ja viikonlopun tuhteihin burger-nautintoihin. Listalta löytyy niin runsaita hampurilaisaterioita, sandwichejä, pihvejä, wingsejä kuin kevyitä salaatteja. Jälkiruokalista pitää sisällään amerikkalaiselle tyylille uskollisia pannukakkuja, pirtelöitä ja kakkuja.

– Myynti- ja kävijämäärällä mitattuna Jumbo on Suomen suurin kauppakeskus, jossa on parikymmentä kahvila- ja ravintolapistettä. Uskon, että erotumme tällä konseptilla ja ruokatuotteella kauppakeskuksen ravintolatarjonnasta, ja täydennämme ja monipuolistamme sitä entisestään, Kaikkonen toteaa.

Vahvasti kasvava ravintolakonsepti

Vantaan ravintolakuopuksen lisäksi Classic American Dinerit sijaitsevat Jyväskylässä, Tampereella ja Seinäjoella. Tampereella ravintoloita on kolme: Finlaysonilla, Koskikeskuksessa ja Lielahdessa.

– Classic American Diner -ravintolat ovat välittömiä ja monipuolisia ravintoloita, joiden kohderyhmä on laaja. Strategiamme mukaisesti haemme kasvua Suomen suurimmista kaupungeista ja kauppakeskuksista, joten avaus Jumboon tukee tätä loistavasti. Eikä tämä jää tähän – tulemme tuomaan lähitulevaisuudessa Classic American Dinerin vieläkin vahvemmin eteläiseen Suomeen, sanoo Restamax Oyj:n toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Lisätiedot:
Tero Kaikkonen, linjajohtaja, Restamax Oyj, 
puh. +358 400 839 191
Markku Virtanen, toimitusjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 400 836 477

Classic American Diner
Kauppakeskus Jumbo
Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa
Puh. 0300 870 459

Aukioloajat:
ma–la 11–21
su 12–18

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ravintola.fi
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi