Suosittu American Diner avaa ovensa Helsingin ydinkeskustassa torstaina

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 28.11.2016
Julkaisuvapaa: heti

Diner-ruoan ystäviä hemmotellaan pian toden teolla, kun Classic American Diner avataan Helsingin Citykäytävään torstaina 1.12. Juhlan kunniaksi viidellekymmenelle ensimmäiselle on tiedossa ilmainen burger-ateria. Uusi tulokas on jo konseptin kahdeksas ravintola.

Aitoamerikkalaisista makuelämyksistään tunnettu Classic American Diner on pian myös osa Helsingin ydinkeskustan ruokatarjontaa. Vaikka uusi ravintola on suunnattu urbaaneille city-aikuisille, myös lapsiperheet huomioidaan vahvasti.

– Sijaintinsa ja miljöönsä vuoksi ravintolan konseptia on kehitetty kohderyhmän mukaiseksi. Citykäytävän Diner henkii tunnelmaltaan ja sisustukseltaan perinteistä jenkki-diner-maailmaa: paikan päältä löytyy amerikanrautaa, aito Harley Davidson ja muuta 50-luvun tyylin mukaista rekvisiittaa. Haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi jo ensiminuuteilta asti tarjoamalla avajaispäivänä 50 ensimmäiselle Original Cheese Burger -annoksen veloituksetta, Restamax Oyj:n ruokaravintoloiden linjajohtaja Tero Kaikkonen kertoo.

Kaikkonen uskoo konseptin monipuolisuuden, ravintoloiden rennon tunnelman ja kattavan menun olevan suosion takana.

– Ensimmäinen Classic American Diner perustettiin Tampereelle jo 15 vuotta sitten, ja nyt sen sisarravintoloita löytyy lukuisista kaupungeista. Aiemmin tänä vuonna Vantaalle kauppakeskus Jumboon ja Linnanmäelle avatut Dinerit ovat saaneet hyvin positiivisen vastaanoton, minkä myötä tuomme jenkkiherkut nyt myös keskustan sykkeeseen, hän jatkaa.

Tuhti lista huomioi kasvisruoankin harvinaisen hyvin

Citykäytävän Dinerin listalla tullaan näkemään tuttujen klassikoiden lisäksi muun muassa tuhteja premium-burgereita, sandwichejä ja tulisia siipiä. Myös kasvisruokavaihtoehtoja löytyy jenkki-dineriksi poikkeuksellisen hyvin.

– Halusimme vastata kysyntään tarjoamalla myös kasvisruoan ystäville hyviä vaihtoehtoja – tyypilliselle jenkkiravintolalle valikoimamme on jopa hieman epätyypillisen kattava. Hampurilaisen saa halutessaan esimerkiksi falafel-pihvillä tai nyhtösoijalla. Ronskimpaan nälkään puolestaan löytyy muun muassa 680 gramman pihvillä varustettu Big One Burger sekä Big Tower, jossa on pihviä jopa 1020 gramman edestä! Sen selättäneet saavat nimensä Wall of fame -listalle sekä uniikin Classic American Diner -paidan, Kaikkonen haastaa.

Citykäytävän kaksikerroksisessa Dinerissa on yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa. Ravintolayhtiö Restamax Oyj:n omistuksessa olevat Classic American Dinerit löytyvät ennestään jo Linnanmäeltä Helsingistä, Vantaalta, Jyväskylästä, Seinäjoelta sekä Tampereella Finlaysonilta, Koskikeskuksesta ja Lielahdesta.

Avajaisia vietetään torstaina 1.12. kello 11 alkaen.

Lisätiedot:
Tero Kaikkonen, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 400 839 191

Classic American Diner Citykäytävä
Kaivokatu 8, Helsinki
Avoinna: ma–to 11–23, pe 11–24, la 12–24 ja su 12–22

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi