SMILE HENKILÖSTÖPALVELUT VAHVISTAA ASEMAANSA TURUSSA OSTAMALLA TOR-PALVELUIDEN LIIKETOIMINNAN

Smile Henkilöstöpalvelut Oy
MEDIATIEDOTE 13.1.2016
Julkaisuvapaa: heti 

SMILE HENKILÖSTÖPALVELUT VAHVISTAA ASEMAANSA TURUSSA OSTAMALLA TOR-PALVELUIDEN LIIKETOIMINNAN

Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n tytäryhtiö Smile Palvelut Turku Oy on ostanut TOR-Palvelut Oy:n liiketoiminnan 1.1.2016 alkaen. 

Samalla Smile solmi pitkän yhteistyösopimuksen Oldfellows Oy:n omistuksessa olevien Turun Oopperaravintolat Oy:n ja Juhla-Ansa Oy:n kanssa. Sopimus koskee henkilöstöpalveluita.

Yhteisvoimin eteenpäin

TOR-Palvelut Oy on vuonna 2013 perustettu turkulainen ravintola-alaan erikoistunut henkilöstövuokrausyritys, jolla on takanaan vuosien kokemus ja tietotaito ravintola-alalta. Turun Oopperaravintolat ja Juhla-Ansa operoivat tunnettuja ja perinteisiä Forte-, Armas-, Baari-, Apollo- ja Lone Star -ravintoloita.

– Smile on jatkossa strateginen kumppanimme ja henkilöstöä kehitetään nyt yhteisvoimin. Kaupan myötä me voimme keskittyä täysin ravintolayhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen, kertoo TOR-Palveluiden ja Oldfellowsin toimitusjohtaja Jani Lahtinen.

Lähes sata uutta työntekijää Turun alueelle

Tuoreet kaupat parantavat merkittävästi Smilen asemaa Turun markkina-alueella.

– Olemme erittäin iloisia laajentuessamme vauhdilla Turkuun ja Oldfellows-yrityksiin. Henkilöstöpankkimme kasvaa lähes sadalla uudella ravintola-alan työntekijällä. Kaupan myötä saamme oman toimitilan Turkuun ja paikallisen henkilöstöpäällikön. Tämä parantaa merkittävästi nykyisten asiakkaidemme palvelua Turun alueella ja antaa hyvän pohjan palvella myös uusia alueen ravintola-asiakkaita, kertoo Smile Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Sami Asikainen.

Smile Henkilöstöpalvelut jatkaa kasvuaan ja maantieteellistä laajentumistaan

Smile Henkilöstöpalvelut tuli elokuussa 2014 osaksi pörssiyhtiö Restamax Oyj:tä.

– Strategiamme mukaisesti haemme kasvua sekä yritysostojen että maantieteellisen laajentumisen avulla. Lisäksi olemme käynnistäneet tarjonnan myös uusille toimialoille kuten terveydenhuollon ja kaupan alalle, kertoo Asikainen.

Lisätiedot:

Sami Asikainen, toimitusjohtaja, Smile Henkilöstöpalvelut Oy, puh. +358 40 700 9915
Jani Lahtinen, toimitusjohtaja, Tor-Palvelut Oy, puh. +358 40 570 0271

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on yksi Suomen suurimmista ravintola-alaan erikoistuneista henkilöstöpalveluyrityksistä. Yritys välittää työvoimaa yli kahdelle sadalle ravintolayritykselle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on jo lähes 3000 ravintola-alan ammattilaista. Smile-yhtiöihin kuuluvat Smile Henkilöstöpalvelut Oy, Smile Doctors Oy, Smile Palvelut Helsinki Oy, Smile Tampere Oy, Smile Palvelut Hämeenlinna Oy, Smile Palvelut Pori Oy, Smile Palvelut Jyväskylä Oy, Smile Palvelut Pohjoinen Oy, Max Henkilöstöpalvelut Oy, Resta Henkilöstöpalvelut Oy, Smile Palvelut Turku Oy, Huippu Henkilöstöpalvelut Oy, Happy Henkilöstöpalvelut Oy ja Onni Henkilöstöpalvelut Oy. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö. smilepalvelu.fi