RESTAMAX YHTEISTYÖSSÄ OPISKELIJAJÄRJESTÖJEN KANSSA PITÄÄ YÖKERHOJEN ARKI-ILLAT ELOISINA

Restamax Oyj
Mediatiedote 30.9.2014
Julkaisuvapaa: heti

Ravintolayhtiö Restamax yhteistyössä opiskelijajärjestöjen kanssa pitää yökerhojen arki-illat eloisina

Restamax tekee tiivistä yhteistyötä useiden opiskelijajärjestöjen kanssa. Syksy on opiskelijatapahtumien aikaa, ja sen myötä niin vanhoja yhteistyösopimuksia on uusittu kuin uusia solmittu.

Yhteistyö näkyy aktiivisena tapahtumatarjontana eri yökerhojen ja ravintoloiden viikkokalentereissa. Etenkin arki-iltaisin Tampereen yökerhot täyttyvät opiskelijoista, jotka juhlivat ja verkostoituvat uusiin kollegoihinsa.

– Olemme tehneet aktiivista yhteistyötä opiskelijajärjestöjen kanssa jo vuodesta 2009. Opiskelijat eivät juuri lepoa tunne, sillä he viettävät usein lomansakin työn merkeissä. Laajalla tapahtumatarjonnalla haluamme luoda heille mahdollisuuksia heittää vapaalle. Viikolla yökerhoissa on yleensä viikonloppua hiljaisempaa, joten opiskelijabileiden myötä voimme tarjota ravintolaelämyksiä tälle merkittävälle asiakasryhmälle myös arkena, kertoo markkinointi- ja kehityspäällikkö Miko Helander Restamaxilta.

Yhteistyöllä poikkitieteellistä yhteenkuuluvuutta

Yksi Restamaxin yhteistyötahoista on Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö Boomi ry, jonka puheenjohtaja Lauri Linnainmaa painottaa opiskelijabileiden merkitystä opiskelijayhteisöissä.

– Opiskelijabileillä haluamme vahvistaa opiskelijakentän yhteenkuuluvuuden tunnetta poikkitieteellisesti. On iloista huomata, kuinka järjestämämme Haalaribileet saavat opiskelijat liikkeelle aina fukseista vanhempiin opiskelijoihin. Boomi tunnetaankin opiskelijoiden keskuudessa yhtenä suosituimpien opiskelijabileiden järjestäjänä. Kävijöitä on riittänyt todella hyvin, mutta tärkeimpänä pidän loistavaa fiilistä ja positiivisuutta, jolla kaikki ovat liikkeellä, toteaa Linnainmaa.

Yhteistyösopimuksia tuleville vuosille on solmittu muun muassa seuraavien opiskelijajärjestöjen kanssa:

– Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö Boomi ry:n Haalaribileitä juhlitaan Viihdemaailma Ilonassa kuukausittain
– TTO ry:n (Tampereen tradenomiopiskelijat), PIRATE ry:n (PIRAMKin terveysalan opiskelijat) ja TIRO ry:n (Tampereen Insinööriopiskelijat) yhteistyön tulos Pistot järjestetään Work & Leisure Club Unionissa 7 kertaa vuodessa
– Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TAMKO:n neljä opiskelijatapahtumaa Alkumetri,Tursajaiset,Pikkujoulut ja Loppumetri järjestetään vuoden aikana eri yökerhoissa
– Erasmus Student Network -paikallisjaostojen ESN FINT:n ja ESN INTO:n järjestämät Club Xchange -vaihto-oppilasbileet ovat Discotheque Fat Ladyssa kuukausittain

Mukana Hämeenkadun Approssa 15 ravintolan voimin

Restamax on myös mukana 9.10. järjestettävässä Hämeenkadun Appro -tapahtumassa 15 ravintolan voimin. Boomin järjestämän Suomen suurimman opiskelijatapahtuman viralliset jatkobileet juhlitaan mm. Bricksissä, Unionissa sekä Viihdemaailma Ilonassa ja VarjoAppro-paikkana toimii Fat Lady.

– Restamaxin koko ja ammattimaisuus mahdollistavat asioiden sujuvuuden. Lähtökohtana ovat aina meidän ideamme, mitä pidän opiskelijabilegenressä erittäin tärkeänä. Lukuisat eri vaihtoehdot mahdollistavat monipuolisten tapahtumien järjestämisen, ja ravintoloiden runsas lukumäärä hyödyttää huomattavasti mm. Hämeenkadun Appron järjestelyissä, Linnainmaa kiittelee.

– Kilpailutilanne muuttuu jatkuvasti ja olemme otettuja siitä, että opiskelijat ja heidän edustajansa ovat osoittaneet kiinnostusta ravintolatarjontaamme kohtaan. Tänä syksynä jokaisissa opiskelijabileissämme onkin rikottu kävijäennätyksiä, kiteyttää Helander.

Lisätiedot:
Markkinointi- ja  kehityspäällikkö Miko Helander, Restamax Oyj, p. +358 50 567 9227, miko.helander@ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi