Pikkujoulut

Pikkujoulut – ikimuistoisen vuoden ikimuistoisimmat pikkujoulut!

Pikkujoulut tulossa ja juhlatila vielä etsinnässä? Laajasta tarjonnastamme löydät varmasti juuri oikean tilan ja tarjoilut ikimuistoisille pikkujouluille. Juhlatilojen valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin isoihin kuin pieniinkin juhliin sillä tilamme taipuvat moneen. Löydät sopivan vaihtoehdon niin työpaikkasi tiimin, yrityksen taikka kaveriporukkasi pikkujouluihin.

Ravintolamme tarjoavat ammattitaidolla kaiken, mitä pikkujoulujen järjestäminen vaatii. Kauttamme saat ruokatarjoilut ja tunnelmaan sopivan juhlatilan. Lisäksi räätälöimme mielellämme lisäelementtejä tarjonnastamme, kuten pikkujoulujen teemaan sopivan juomavalikoiman tai tekniset ratkaisut.

Teema vielä päättämättä?

Jos et ole varma millaiset pikkujoulut haluat, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua oikean pikkujoulujen paikan valinnassa, tarjoilujen päättämisessä sekä kaikkien tärkeiden pienten asioiden muistamisessa. Voit keskittyä vain pikkujoulujen päivän päättämiseen sekä kutsulistan tekoon.

Pikkujoulut – Varaa tila

Parhaat pikkujoulujenviettopäivät myydään nyt, tutustu tiloihimme sekä tarjoiluihimme ja löydä paras vaihtoehto juuri sinun pikkujouluillesi! Juhlatilojen kirjostamme löydät varmasti toiveitasi ja suunnitelmiasi vastaavan juhlatilan, oli sitten kyseessä rennommat tai muodollisemmat juhlat.

Yhteystiedot
09 6128 6000
myynti@noho.fi