Juhlatilat

Juhlatilat elämäsi joka juhlaan

Elämä voi olla yhtä juhlaa! Vietä ikimuistoinen äitienpäivä, ristiäiset tai syntymäpäivä juhlatiloissamme. Me järjestämme äitienpäivän juhlamenot tai syntymäpäiväjuhlat juuri sinun toiveidesi mukaan. Oli merkkipäivä sitten virallinen tai vähemmän virallinen, niin persoonalliset ja monipuoliset juhlatilat toimivat erinomaisesti erilaisia merkkipäiviä varten. Juhlatilamme sopivat niin isoihin kesäjuhliin, kuin pienemmänkin porukan juhliin. Juhlatilojemme laajan tarjonnan ansiosta löydät sopivimman juhlatilan, joka sopii budjettiisi. Etsitpä sitten edullista juhlatilaa Helsingin alueelta tai aivan ydinkeskustasta.

Oikeanlainen juhlatila auttaa onnistumaan

Oikeanlainen juuri tarpeisiisi sopiva juhlatila on tärkeä osa onnistunutta juhlaa. Sopivan juhlatilan lisäksi tärkeitä aineksia onnistuneeseen juhlaan ovat kokonaisuuden tarkka suunnittelu ja ennakointi, mutta myös hetkessä eläminen sekä juhliin heittäytyminen. Syntymäpäivä laaturavintolassa merinäköalasta nauttien, häävastaanotto kristallikruunujen loisteessa historiaa huokuvalla entisellä upseerikerholla tai vaikkapa yrityksen pikkujoulut hienostuneen tyylikkäässä juhlasalissa järjestyvät kauttamme.

Tutustu näihin juhlatiloihin

Tutustu esimerkiksi loistosijainnilla olevaan Ravintola Teatteriiin, huippuruoastaan tunnettuun Ravintola Nokkaan tai upeaan Kulosaaren Casinoon. Miltä kuulostaisi perinteitä kunnioittavat Strindberg tai Salutorget? Isommat juhlat, kuten gaalat tai suuret syntymäpäiväjuhlat sopivat täydellisesti arvokkaaseen Sipuliin, komeaan ravintola Pörssiin tai legendaariseen Vanhaan ylioppilastaloon.

Autamme sinua juhlatilan kanssa

Pohdittavia asioita on monia ja haluamme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla juuri oikean juhlapaikan löytämisestä Helsingissä, tarjoilujen päättämisessä ja kaikkien niiden muiden lukuisten välttämättömien pikkuasioiden muistamisessa. Sinulle jää vain juhlapäivän valinta ja vieraslistan teko. Anna siitä lähtien elämäsi päivä meidän huoleksemme. Voit olla varma, että sinulle sopivin ja edullinen juhlatila Helsingistä löytyy kauttamme.

Häät Moet