Kokoustilat

Kokoustila Helsingistä tai Tampereelta? Löydät sen vaivattomasti kauttamme. Tutustu useisiin vaihtoehtoihimme alta.

Kokoustila tarpeeseen kuin tarpeeseen

Kokoustiloissamme tunnelma ja tarjoilu järjestetään aina vieraillesi parhaiten sopivaksi, oli kyseessä arki tai juhla. Olipa sinulla tulossa yhdistyksen vuosikokous, uuden hankkeen kick-off, henkilöstökoulutus tai tärkeä asiakastapaaminen, niin löydät meiltä sopivimman kokoustilan Helsingin alueelta. Lisäksi hoidamme onnistuneet järjestelyt puolestasi aina suuresta yritysseminaarista pieniin neuvotteluihin.

Tila suurta tilaisuutta varten?

Suurempiin tapahtumiin sopivat kokoustilat Helsingistä ovat esimerkiksi 1950-luvun pankkimiljöö Tapahtumatalo Bank kivenheiton päässä Helsingin Kauppatorista ja gaalaillalle arvoisensa puitteet tarjoaa historiallinen Vanha Ylioppilastalo ydinkeskustassa.  Hulppean näköalan kattojen yli tarjoaa juhlatilojen ja kokoustilojen Helsingin helmi Ravintola Savoy. Eikä sovi unohtaa Pohjoismaiden suurinta kongressi- ja kulttuurikeskus Tampere-taloa Tampereella, jossa on onnistuneesti isännöity jopa Linnan juhlat.

LUE LISÄÄ YRITYSJUHLISTA »

Pienempi kokoustila – onnistuu

Pienempiin kokouksiin Helsingissä löytyy myös ratkaisu. Hallituksen kokous, tärkeä sopimusneuvottelu tai pikainen palaveri liikelounaan merkeissä onnistuu tiloissamme mainiosti. Meiltä löytyvät asianmukaiset tilat pienille kokouksille Helsingissä, kuin myös Tampereella. Katso ravintoloiden omilta sivuilta, miltä näyttää esimerkiksi vanhaan satamamakasiiniin rakennettu hienostunut Sipuli , klassinen ravintola Strindberg tai upeilla maisemilla varustettu ravintola Töölönranta. Sopisivatko nämä kenties pienempään kokoustilan tarpeeseesi Helsingissä?

Onnistunut kokous tarvitsee oikeat puitteet

Oli kokous missä päin Helsinkiä tahansa tai vaihtoehtoisesti Tampereen keskustassa, onnistuneen kokouksen järjestäminen on helppoa, kun puitteet ovat kunnossa. Kokouskabineteistamme löytyvät kokoustiloille kaikki välttämätön kuten mm. langaton internetyhteys, videoprojektori ja valkokangas, fläppitaulu sekä isommista tiloista myös äänentoistolaitteisto. Kauttamme saat myös vertaansa vailla olevat kokoustarjoilut, sillä kaikki kokoustilamme on sijoitettu käytännöllisesti ravintoloidemme yhteyteen.

Autamme sopivan kokoustilan kanssa

Kun sopivin kokoustila Helsingistä on löytynyt, voit jättää kaiken meidän huoleksemme. Myyntipalvelumme auttaa mielellään sopivan kokoustilan ja tarjoilujen valinnassa. Tutustu persoonallisiin kokoustiloihimme Helsingin keskeisimmillä paikoilla. Muistathan, että kokoustilojen lisäksi meidän kauttamme löydät parhaat juhlatilat sekä upeimmat hääpaikat.

Strindberg