Yritysjuhlat

Yritysjuhlat tulossa? Varaa tila meiltä! Unohtumattomat ja uniikit ravintolamme tarjoavat vaihtoehdon pieneen tai suureen yritysjuhlaan.

Järjestä säkenöivät yritysjuhlat!

Yritysjuhlat ja erilaiset yritystapahtumat vaativat hyvää ennakkosuunnittelua, koska ihmisiä on juhlissa helposti jopa tuhansia. Me helpotamme työksemme juhlajärjestelyjäsi yritysjuhlia ja yritystapahtumia varten. Meiltä löydät yritysjuhlan tilat Helsingin alueelta jopa 2 000 hengen juhliin. Valittavanasi on myös valmiita yritysjuhlapaketteja, joista voit poimia juuri teidän yrityksellenne sopivan. Ammattitaitoinen myyntipalvelumme auttaa mielellään sopivan kokonaisuuden valitsemisessa ja saamaan aikaan onnistuneen yritystapahtuman.

Aloita yritysjuhlien suunnittelu budjetista ja vieraiden lukumäärästä

Kun järjestät yritysjuhlia, ota ensin selvää vierasmäärästä sekä budjetista, jonka voit tilaan käyttää. Jaottele budjetti jo etukäteen, mitä käytät tilaan ja ruokatarjoiluihin ja mitä budjetista allokoit esimerkiksi juhlien ohjelmaan. Tilan vuokraamiseen vaikuttaa myös yritysjuhlien haluttu päivämäärä, onko se sidottu tarkkaan päivämäärään, vai voitko joustaa päivämäärän suhteen? Mikäli päivämäärä on ehdoton, ole aikaisin liikkeellä. Esimerkiksi parhaat pikkujoulut myydään usein jo alkuvuodesta! Ota huomioon myös sijainti – arvostavatko juhlavieraasi keskeistä sijaintia, vai onko esimerkiksi yhteiskuljetus mahdollinen?

Yritysjuhlat täynnä elämyksiä!

Tilan ja tarjoiluiden lisäksi kannattaa pohtia tilaisuuden ohjelmanumeroita ja sitä, kuinka voisit yllättää vierailijat. Miten luot heille mieleenpainuvan elämyksen? Tähän ei aina tarvita säkenöivää show’ta ja pitkää ohjelmanumerolistausta, vaan joskus esimerkiksi seitsemän ruokalajin illalliskokemus viinipaketilla voi johtaa ikimuistoisimpaan yritysjuhlaan, josta puhutaan työpaikalla vielä pitkään! Kysy myyntipalvelultamme neuvoa, mikäli kaipaat ideoita ja ajatuksia yritysjuhliasi varten.

”Järjestämme Pörssissä vuodessa useita erityyppisiä tilaisuuksia. Tilaisuuksiemme onnistumiseen on vaikuttanut se, että henkilökunta on alusta asti ottanut jokaisen tilaisuuden suunnittelut alusta loppuun kuin järjestäisi omaa tilaisuuttaan. Ruoka on aina ollut erinomaista ja laadukasta.”

Kirsi Loikas, Keskuskauppakamari

Yritysjuhlat kesällä vai talvella?

Kesäaikana voit viihdyttää vieraitasi lukuisissa ulkotiloissamme niin saarissa kuin mantereella. Tutustu esimerkiksi Helsingin edustalla Valkosaaressa sijaitsevaan Ravintola NJK:hon. Pikkujoulukaudella ja talven muissa juhlissa sinua palvelevat muun muassa historiaa huokuva Vanha Ylioppilastalo, suurellekin porukalle sopiva sekä hienostunut Restaurant Pörssi. Merelinen ja upea ravintola Löyly taas sopii erinomaisesti yksityisjuhliin niin kesällä, kuin talvellakin. Mikä sen ihanampaa, kuin saunoa, syödä hyvin ja jatkaa juhlimista pikkutunneille?

Vietä avullamme Helsingin virallisesti hauskimmat yritysjuhlat! Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme, joka auttaa sinua yritysjuhlan järjestämisessä.

Yhteystiedot
09 6128 600
myynti@noho.fi

Ravintola Teatteri