Partnerit

Daniel Knuttel ja Lasse Wiwe:
Cock’s & Cows ja The Bird, Kööpenhamina

Menestysravintoloiden Cock’s & Cows ja The Bird perustajat Daniel Knuttel ja Lasse Wive ovat konsernin partnereita Tanskassa. Knuttel on siellä kyseisten ravintolayhtiöiden toimitusjohtaja ja Wiwe kehitysjohtaja vastaten ravintoloiden kaupallisista yhteyksistä, kasvusta ja ulkoisista toiminnoista.

Knuttel ja Wive ovat olleet yhteistyöhönsä NoHo Partnersin kanssa tyytyväisiä. Yhdistävänä tekijänä he nimeävät molempien osapuolten historian ja toimintamallit.

– Kumppanuutemme NoHo Partnersin kanssa on ollut vastavuoroista ja monipuolista. Pidämme siitä, että jaamme hyvin samankaltaiset juuret: olemme molemmat aloittaneet tyhjästä ja luoneet menestyneitä ravintoloita tahoillamme. Myös molempien pitkä kokemus ravintola-alalta täydentävät toisiaan, Knuttel kuvailee.

Partnerit arvostavat konsernilta saamaansa taustatukea. Tulevaisuuden he näkevät valoisana ja täynnä mahdollisuuksia.

– Yrittäjänä on ollut mahtavaa saada NoHo Partnersilta asiantuntijuutta ja lisäresursseja esimerkiksi talouspuoleen. Olemme tehneet pitkään töitä luodaksemme onnistuneita ravintolapalveluita ja -tuotteita ja nyt olemme valmiita viemään niitä pidemmälle. Meillä on NoHo Partnersin kanssa upea tulevaisuus edessä – yhdessä voimme lentää! Wiwe sanoo.

Cock’s & Cows ja The Bird tulivat osaksi NoHo Partnersin ravintolaportfoliota keväällä 2018.

Daniel Knuttel

Daniel Knuttel

Perustaja, toimitusjohtaja
Cock's & Cows, The Bird

Lasse Wive

Perustaja, kehitysjohtaja
Cock's & Cows, The Bird