Legendaarinen siipiravintola Hook lennähtää Helsinkiin – avajaiset 14.4. klo 14

Restamax Oyj
Mediatiedote 13.4.2016
Julkaisuvapaa: heti

Vuodesta 1997 Tampereella toiminut, tulisilla kanansiivillään kulttimaineen saavuttanut Hook Wings avaa ovensa huomenna torstaina myös Helsingissä. Ravintola luottaa jäljittelemättömiin makuihin ja kotimaisiin raaka-aineisiin. Samoin urheilu on konseptin mukaisesti isossa roolissa.

Helsingin Hook Wings viettää avajaisiaan huomenna torstaina 14.4. kello 14 alkaen. Siipiravintola tulee sijoittumaan Kisahallin päätyyn, entisen Gringos Locosin tilalle. Vaikka Hookilla on useita kilpailijoita Suomen siipipääkaupungissa Tampereella, on se läpi vuosien ylläpitänyt vankan suosionsa.

– Haluamme ehdottomasti vastata Tampeerella saavutettuun maineeseen ja laatuun. Hook perustuu yksinkertaisiin asioihin, jotka tehdään huolella: laadukkaisiin tuotteisiin, uniikkiin miljööseen ja iloiseen palveluun. Siivet ovat rentoa ja maukasta fast foodia, josta on lupa jäädä nauttimaan, Hookissa osakkaana vaikuttava Juha Vuorio kertoo.

Hook on Tampereella profiloitunut omintakeisten makujensa lisäksi vahvasti myös ottelukatsomoiden isäntänä. Vuorion mukaan urheilu ja viihde ovat voimakkaasti esillä myös Helsingissä.

– Teemoina uudessa Hookissa ovat muun muassa ToPo ja Helsingin olympiakisat. Samoin ravintolaan tulee näyttävät screenit otteluiden seuraamista varten. Hook on konseptina tunnettu viihdepainotteisuudestaan ja tulemmekin olemaan paljon julkisuudessa erilaisilla tempauksilla, joita on juonittu yhdessä mm. omistajiemme Raimo “Raipe” Helmisen ja Eppu Salmisen kanssa. Ja paikka seuraavallekin Hookille on jo tiedossa: Turku saa tästä pian osansa, Vuorio povaa.

Siipikastikkeilla salainen reseptiikka

Ruokalista pohjaa nimensä mukaisesti siipiin ja toinen toistaan tulisempiin kastikkeisiin. Suurin osa kastikkeista ja majoneeseista valmistetaan Tampereella salaisten reseptien mukaan ja toimitetaan sieltä Helsinkiin.

– Tuoreet vastapaistetut wingsit ovat meillä tietysti kaiken keskiössä. Puoli ruokaa tässä tapauksessa on kuitenkin onnistunut kastike. Kastikkeissamme on monta vaihtoehtoa aina ”mildistä suicideen” – ja tietysti täältä saa myös legendaarista Buffalo-kastiketta. Perinteisten siipien lisäksi Hookissa tarjoillaan aitoamerikkalaisia ribsejä, finger foodia, salaatteja ja jopa burgeria. Raaka-aineiden kotimaisuus on meille ehdoton edellytys, Vuorio jatkaa.

Helsingin Hookiin valmistuu kevään aikana iso, noin 400 m² suuruinen kesäterassi, jonka auringonpaisteessa kelpaa nauttia siipiaterian jos toisenkin. Yksityistilaisuuksia ja muita ryhmävarauksia varten asiakkailla on mahdollisuus myös erilliselle VIP-loosille. Hook Wingsin omistaa Suomen Siipiravintolat Oy, jonka osake-enemmistön ravintolayhtiö Restamax Oyj osti viime vuonna. Restamaxin ja Juha Vuorion lisäksi osakkaina ovat Raimo Helminen,Helena Van Woerden-Vuorio ja Eppu Salminen.

Hook Wings, Helsinki
Mannerheimintie 17
Avoinna: ma–pe 16–23, la 14–24 ja su 14–22.
Kesän laajennetuista aukioloajoista tiedotetaan myöhemmin.

Lisätiedot:
Juha Vuorio, osakas, Suomen Siipiravintolat Oy, puh. +358 50 336 4727
Perttu Pesonen, kehitysjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 40 0170 308

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on yli 3000 työntekijää.

 Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi