Wayne’s Coffee lanseeraa uutuusjuoman – Supercinot tarjoavat terveyshyötyjä ja vaihtoehdon kahville

Restamax Oyj
Mediatiedote 21.3.2017
Julkaisuvapaa: heti

Menestyksekäs kahvilakonsepti Wayne’s Coffee tuo kampanjallaan Suomen markkinoille kuumat Supercino-juomat, jotka ovat täysin kasviperäisiä ja kofeiinittomia. Ainutlaatuiset uutuusjuomat tarjoavat terveysvaikutteisen ja ekologisen vaihtoehdon kahville ja teelle.

Wayne’s Coffeen Supercino-uutuustuotteet lanseerattiin 20. maaliskuuta Suomen yhdeksässä kahvilaketjun kahvilassa. Valikoimaan kuuluu neljä erimakuista juomaa: Matcha-, Punajuuri-, Hamppu- ja Jooga-Supercino. Vegaanisten juomien tarkoitus on tarjota terveydestään kiinnostuneille kahvin ystäville jotain täysin uutta ja tuoda markkinoille uusi lämmin juomavaihtoehto kahvin ja teen rinnalle.

– Juomassa yhdistyvät cappuccinomainen herkullinen ja pehmeä maku sekä terveellisten kasvien hyvää tekevä vaikutus. Uudet makuelämykset miellyttävät varmasti monia, Suomen Wayne’s Coffee -kahviloiden linjajohtaja Saija Mattila uskoo.

Terveysvaikutusten lisäksi juomien kehittelyssä on otettu huomioon ekologisuus. Ilmastonmuutoksen myötä kahvisadot ovat pienentyneet, ja papujen poimiminen vaatii enemmän työtä. Wayne’s Coffee halusi tuoda valikoimaansa kuuman juoman, jolla on pienempi hiilijalanjälki. Täysin kasviperäisten Supercinojen valmistus rasittaa ympäristöä vähemmän kuin perinteisen kahvin.

– Uutuudet ovat myös kannanotto ympäristön puolesta. Vegaaniset Supercinot ovat ympäristöystävällisempi vaihtoehto kahville, Mattila jatkaa.

Yhdistelmä useita terveyshyötyjä

Supercino-tuoteperheeseen kuuluu neljä juomaa, joista kullakin on omat terveysvaikutuksensa. Teho perustuu hyödyllisten kasvien ja makua täydentävien mausteiden monipuoliseen yhdistelmään.

Matcha-Supercino on gluteeniton ja laktoositon juoma asiakkaan valitsemasta maidosta sekä matcha-jauheesta. Juoma sisältää sata kertaa enemmän antioksidantteja kuin vihreä tee. Proteiinipitoinen Hamppu-Supercino valmistetaan hamppuproteiinijauheesta, luomukaakaosta ja kookosöljystä. Punajuuri-Supercino sisältää punajuurijauheen lisäksi kanelia ja kookosmaitoa ja vahvistaa antioksidanttipitoisuutensa ansiosta vastustuskykyä. Rentouttava Jooga-Supercino taas sisältää runsasvitamiinista graviola-hedelmää ja kookosmaitoa.

Supercino-kampanja on voimassa 21.5. saakka Suomen Wayne’s Coffee -kahviloissa Helsingissä, Vantaalla, Hyvinkäällä, Tampereella ja Kuopiossa.

– Uskon uutuusjuomien löytävän kampanjan aikana asiakaskuntansa ja saavuttavan sellaisen suosion, että ne vakiintuvat valikoimaamme, Mattila visioi.

Lisätiedot:
Saija Mattila, linjajohtaja, Restamax Oyj / Wayne’s Coffee Suomi
puh. +358 50 411 1172, saija.mattila@ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

WayneCoffee Suomi on osa RestamaxkonserniaRavintolayhtiö osti Suomen WayneCoffee –kahvilatoiminnan syksyllä 2012. WaynesCoffee –kahvilat toimivat Suomessa franchisingperiaatteella.

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 120 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 4 500 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax. Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola. Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.