Restamax Oyj on valittu Tampereen Kansi ja Areena -hankkeen ravintolapalveluiden tarjoajaksi

Restamax Oyj
Mediatiedote 3.10.2017
Julkaisuvapaa: heti

Ravintolayhtiö Restamax Oyj tulee vastaamaan Tampereelle suunnitellun Kansi ja Areena -elämysareenan ravintolapalveluista hankkeen toteutuessa. Elämysareenan lisäksi kannen päälle rakennetaan hotelli ja kaupungin korkeimmat asuintalot. Hanketta toteuttavat Tampereen kaupunki ja SRV yhdessä sijoittajakumppaniensa LähiTapiola-ryhmän ja O
P Ryhmän vakuutus- ja eläkeyhteisön kanssa.

Uutena kaupunginosana kohoava kokonaisuus muodostuu kannesta, jonka päälle rakentuvat Suomen suurin elämysareena, sen yhteydessä toimiva hotelli, jopa 29-kerroksiset asuintalot ja liiketiloja. Toteutuessaan elämysareenasta tulee vetovoimainen jääurheilun, konserttien ja kulttuuritapahtumien keskittymä. Kokonaisuudessaan kannelle odotetaan vuosittain jopa miljoonaa kävijää. Lopullinen investointipäätös hankkeen toteutumisesta on tavoitteena saada aikaan loppuvuoden 2017 aikana.

Restamax valikoitui ravintolapalveluiden tarjoajaksi erityisesti joustavuutensa ja ketteryytensä vuoksi.

– Kansi ja Areena -hanke on täysin uudenlainen urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja liike-elämän keskus, joka edellyttää monipuolista ravintolatarjontaa. Uskomme Restamaxin olevan erinomainen kumppani. Se on vakaa toimija ja kasvanut koko historiansa ajan luoden kymmeniä ravintolakonsepteja erilaisten kohderyhmien muuttuviin tarpeisiin ympäri Suomen, Kansi ja Areena -hankkeen hankekehitysjohtaja Kari Mäkelä SRV:ltä toteaa.

Valmius mukautua vaihteleviin tarpeisiin

Kansi areenoineen tulee sijoittumaan Restamaxin kotimarkkina-alueelle Tampereelle, jossa yhtiöllä on markkinajohtajuus lähes kaikissa ravintolasegmenteissä. Restamax työllistää alueella satoja ravintola-alan ammattilaisia.

Areenan ravintolakonseptit toteutetaan moninaisten asiakassegmenttien mukaan. Restamaxin toimitusjohtaja Juha Helmisen mukaan hanke on yhtiölle loistava yhteistyömahdollisuus.

– Kansi ja Areena -hankkeeseen pääseminen on meille mahtava tilaisuus vahvistaa jalansijaamme erilaisten tapahtuma- ja kaupunkikeskusten ravintolapalveluiden tuottajana. Haluamme olla mukana tuottamassa koko kannen asiakkaille elämyksiä – tulemme tarjoamaan tapahtumarakenteeseen ja asiakasodotuksiin sopivia monipuolisia ja laadukkaita ravintolakonsepteja, joista tiedotamme tarkemmin tuonnempana, Helminen kommentoi.

Restamax Oyj:n ja SRV:n areenayhteistyö julkistettiin Tampereella hankkeeseen liittyvien sopimusten allekirjoituksen yhteydessä tänään 3.10.2017.

Lisätietoja:
Juha Helminen, toimitusjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 40 535 5560
Timo Laine, hallituksen puheenjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 10 423 3280
Kari Mäkelä, Kansi ja Areena -hankkeen hankekehitysjohtaja, SRV, puh. +358 20 145 5200

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 120 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 1 600 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n palveluksessa työskentelee kuukausittain noin 6 500 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi