Mustalahden tapahtumasatama uudisti tarjontaansa kesäkaudeksi 2016

Restamax Oyj
Mediatiedote 9.5.2016
Julkaisuvapaa: heti

Tampereen Mustalahden tapahtumasatama valmistautuu ottamaan kesäkauden vastaan asiakkaiden toiveet huomioiden. Tiloja on remontoitu, asiakaspaikkoja ja myyntipisteitä on lisätty ja sataman musiikkitarjontaa on laajennettu. Ravintola Kaisla avasi ovensa kesäkauteen 7.5. ja Café & Pizzeria Ankkurin ovet avautuvat 13.5.

Tulevana kesänä Mustalahden satamassa asiakkaat pääsevät nauttimaan kesätunnelmasta aiempaakin viihtyisämmiksi remontoiduilla terasseilla, joilta kelpaa kuunnella laajennettua live-esiintyjäkattausta ja nauttia hyvästä ruoasta.

Kaislan merellinen ruokalista on tuttuun tapaan kalapainotteinen, ja se tarjoaa niin herkulliset à la carte -elämykset kuin maistuvat lounaatkin. Moottoripyöräilijöiden ja mobilistien nälän taittaa Lihajalosteen makkarakioski tuttuun tapaan kesätiistaisin ja -keskiviikkoisin.

Ankkurin menu uudistui – tarjolla myös aamiaisbuffet

Viime kesänä erinomaisen vastaanoton saaneen Café & Pizzeria Ankkurin pizzalistaa on päivitetty uuteen kesäkauteen. Tarjolla on esimerkiksi Laivaston ylpeys, jossa rotukarjan sisäfilee ja jättirapu on yhdistetty seesaminsiementen, wasabimixin ja korianterin kanssa. Vähemmän on enemmän -filosofiaa listalla edustaa Rannikon rakkaus, jossa suussasulavan burratajuuston kruunaavat laadukas oliiviöljy ja sormisuola.

Ankkurin listalta löytyvät toki edelleen myös tutut pizzaklassikot. Aamuiseen nälkään helpotusta tuo Ankkurin uudistettu kesäkuun alkupuolella starttaava aamiaisbuffet, jolla saa päivän maittavasti käyntiin arkisin klo 8-11.

Huippuartisteja ja tiistaisin jazzia

Satamaravintoloiden ravintolapäällikkö Katja Merinen kertoo, että niin live-esiintyjien kuin istumapaikkojen ja myyntitiskien määrää on lisätty kysynnän mukaan.

– Keikat ovat erittäin monipuolisia tänä kesänä. Esiintyjiä on aina rap-artisti Atomirotasta Maija Vilkkumaahan, poptähti Olavi Uusivirrasta legendaariseen Remu & The Hurriganesiin ja sieltä aina letkeitä reggae-säveliä soittavaan Jukka Poikaan.

Mustalahden sataman kesän musiikkitarjonnan avaa näyttävästi Pauli Hanhiniemi 11.6. Heinäkuusta lähtien satamassa on tiistaisin tarjolla jazzia Mikael Jakobssonin ja Tommi Rautiainen Trion myötä. Lisäksi mukana on vierailevina artisteina Jukka PerkoTeemu Viinikainen ja Jukka Eskola.

Juhannusta, venetsialaisia ja päättäjäisiä juhlitaan näyttävästi

Mustalahdessa tullaan viettämään kolmipäiväiset juhannusjuhlat. Torstaina 23.6. Tanssipaviljonki Reuharin lavalle astuu Virve Rosti, perjantaina 24.6. tanssiorkesteri Taikakuu ja lauantaina 25.6. tangokuningas Marko Lämsä orkestereineen.

Mustalahden Venetsialaiset järjestetään tänä vuonna toista kertaa elokuun lopussa 27.8., jolloin luvassa on lisää huippuartisteja. Kesäkauden päättäjäiset puolestaan pidetään 3.9.

– Venetsialaisten ja kesäkauden päättäjäisten esiintyjät jätämme vielä yllätykseksi. Tulemme myös järjestämään erilaisia tempauksia pitkin kesää. Nyt vain toivotaan aurinkoa koko kesäksi, toteaa Merinen innostuneesti.

Mustalahden kesän 2016 ohjelmisto liitteenä.

Lisätiedot:
Katja Merinen, ravintolapäällikkö, Tampereen Satamaravintolat Oy, puh. +358 50 364 4689

Mustalahden tapahtumasatama
Paasikiventie 2, Tampere
info@mustalahti.info

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on yli 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi