Legendaarinen Yo-talo ja Bar Pankki avaavat ovensa täysin uudistettuina 1.9. – tuleva ohjelmisto hemmottelee kulttuurin janoisia kunnolla

Restamax Oyj
Mediatiedote 24.8.2017
Julkaisuvapaa: heti

Tampereen legendaarisimman kulttuuri- ja monitoimitalo Yo-talon tuleva syksy tarjoaa monipuolisen kattauksen livekeikkoja, stand-upia, bileitä ja teatteria. Remontoidut puitteet kunnioittavat vanhaa ja hellivät jopa paatuneimmankin indierokkarin silmää. Avajaisia juhlitaan perjantaina 1.9.

Vuonna 1969 toimintansa aloittanut Yo-talo on ollut remontissa heinä–elokuun ja pian on aika avata ovet entistä ehompana. Uudistus näkyy niin väreissä, valoissa, akustiikassa kuin kalusteissakin – ehostusta ovatkin saaneet esimerkiksi lipunmyynti, baaritiskit, Jallubaari ja wc-tilat. Pääsalin upeat muodot ja ulottuvuudet on tuotu esiin valolla ja kuvilla taiteen legendoista.

Myös Bar Pankki on kokenut remontin yhteydessä tyylikkään muodonmuutoksen ja Pankin teema onkin vahvasti mukana peräbaarin uudessa ilmeessä. Sisustukseen on tuotu vanhaa virastotalon henkeä raikkaalla ja tyylikkäällä tavalla. Bar Pankki on paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita viihtymään, myös yksityisjuhlien ja levyjulkkareiden merkeissä.

Loppuvuoden ohjelma on hiottu huippuunsa. Konserttien, klubien ja bailaamisen lisäksi saman katon alla pääsee nauttimaan muun muassa stand-upin ja teatterin taitajista.

– Yo-talon roolina on ollut vuosikymmenten ajan tarjota kävijöilleen uniikkeja kulttuurielämyksiä ja se on edelleen päämäärämme. Myös teatteriesitykset ja stand-up-illat saavat jatkoa. Koomikoista ensimmäisenä kansaa naurattavat Tommi Mujunen ja Ali Jahangiri sekä impro-show Snorkkeli, ravintolan toiminnasta vastaava Louie So kertoo.

Livekeikkoja laidasta laitaan

Loppuvuoden aikana myös keikkarintama on aktiivinen ja soundeja kuullaan niin rapin, rockin, punkin kuin popinkin puolelta. Lisäksi tanssilattiaa tampataan perinteisten discoiltojen tahtiin, joissa mukana ovat kaupungin kovimmat DJ:t. Yo-talo toivottaa tervetulleiksi myös opiskelijat, järjestöt ja yksityistilaisuuksien järjestäjät.

– Lavalla tullaan näkemään DJ Kridlokk + Tuuttimörkö (pe 22.9.), Wigwam Revisited (pe 6.10.), Erin (pe 27.10.), Pauli Hanhiniemi Retkue & Pelle Miljoona (pe 3.11.) sekä paljon muita. Lisäksi kansaa tanssittaa Yo-talon oma uutuustuotanto, 80-luvun kovimpiin hitteihin keskittyvä Hittimittari-remix-show. Produktiossa ovat mukana muun muassa Sami Hintsanen, Erika Vikman ja Mikko Alatalo. Setti sopii mainiosti esimerkiksi osaksi yritysten pikkujouluja tai kaveriporukalle vaikkapa show & dinner -tyylisenä pakettina, So vinkkaa.

Vastaavanlaisia kulttuurin keskittymiä ei kaupungissa ole montaa. So:n mukaan ohjelma on kaiken keskiössä.

– Kokonaisuudesta on tehty nyt entistäkin monipuolisempi. Suosittelenkin tulla katsomaan Suomen Musiikkiteatterin tuottamaa Leevi & Leavingsin, Juicen ja Kirkan tuotantoon pohjaavaa Suomirockmusikaali Raparperitaivasta, So summaa.

Liput Hittimittariin ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Yo-Talo, Tampere
Kauppakatu 10
www.yo-talo.com

Lisätietoja:
Louie So, ohjelmavastaava

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 120 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 1 600 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n palveluksessa työskentelee kuukausittain noin 6 500 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi