Ennennäkemätön elämyskeskus Crazy Golf avattu Tampereelle

Tampereen Puutarhakadulle, entisen yökerho Tivolin tiloihin on avattu täysin uudenlainen elämyskeskus. Perjantaina ovensa aukaissut Crazy Golf tarjoilee minigolfia, curlingia, syötävää ja juotavaa sekä näyttävät puitteet kaikenikäisille.

Lähes tuhatneliöinen tila kolmessa kerroksessa tarjoaa kävijöilleen toiminnallista tekemistä iltapäivästä myöhäisiltaan ja viikonloppuisin aina aamukahteen saakka. Kohderyhmänä ovat lapset, nuoret ja aikuiset, perheet, kaveriporukat, työyhteisöt sekä harrasteryhmät.

Mingolfia ja curlingia mieleenpainuvassa miljöössä

Elämyskeskuksen yläkerrassa sijaitsee 16-reikäinen minigolfrata, jonka jokainen väylä on varustettu eri teemoin. Pelimaisema vaihtuu jatkuvasti faaraon hautakammiosta aina villiin länteen, mummon kammarista autoromuttamolle, rock ´n´ roll -miljööstä supersankarien sarjakuvamaailmaan. Näyttävien tilojen suunnittelusta on vastannut lavastaja Tomppa Kekäläinen.

– Rata on täynnä yksityiskohtia ja efektejä. Pelatessa ei siis tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Rata on myös suunniteltu siten, että väylät on mahdollista suorittaa monin eri tavoin. Peli on siis joka kerta uusi elämys, lupaa Crazy Golfia operoivan Poolmax Oy:n toimitusjohtaja Hannu Lahtinen.

Alemmista kerroksista löytyy kolme curlingrataa, jotka otetaan käyttöön lokakuun aikana.

– Synteettisellä jäällä, oikeilla kivillä sekä jäähallilavastuksella on jäljitelty aitoa curlingtunnelmaa. Kaksi erillistä curlinghuonetta on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön, Lahtinen kertoo.

Lasten synttäreistä yritysjuhliin

Tiloissa on anniskeluoikeuksin varusteltu baari, joka tarjoilee laajan skaalan virvokkeita sekä pikkusuolaista. Candy Kingin karkkikeidas puolestaan huolehtii makeannälästä.

– Crazy Golf soveltuu erinomaisesti esimerkiksi työ- ja kaveriporukoiden illanviettopaikaksi. Myös lapsille on oma kabinettinsa lastenjuhlia varten. Tila tarjoaakin monet mahdollisuudet vähän erilaisille pikkujouluille, tykypäiville ja synttäreille, pienryhmistä aina isommallekin porukalle, Lahtinen toteaa.

Lahtisen mukaan toiminnallisuutta ja pelaamista tarjoaville viihdekeskuksille on kysyntää.

– Tänä päivänä aktiviteetit kiinnostavat. Sen on esimerkiksi hyvin osoittanut Hämeenkadulla toimivan Space Bowling & Billiards -viihdekeskuksen suosio, hän toteaa.

Crazy Golf -elämyskeskus kuuluu Poolmax Oy:hyn, joka on osa Restamax-konsernia. Yhtiön omistukseen kuuluvat myös Space Bowling & Billiards Hämeenkadulla ja sekä biljardiravintola Galaxie Center Rautatienkadulla.

Lisätiedot:

Hannu Lahtinen
Toimitusjohtaja, Poolmax Oy
hannu.lahtinen@ravintola.fi
Puh. +358 40 5134 300

Crazy Golf
Puutarhakatu 21
33210 Tampere
info@crazygolf.fi
Puh. 010 4233 218

Avoinna:
ma–to 15–23
pe 14–02
la 12–02
su 12–23

Suositusikäraja 6 vuotta.
Klo 18 jälkeen K-18.

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ravintola.fi
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa. 

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi