Tuoteliput

Tuoteliput

Tuoteliput on NoHo Partners Oyj:n digitaalinen palvelu, jonka avulla ennaltatilattuja tuotelippuja voidaan käyttää ostovaiheessa maksutapana. Tuoteliput oikeuttavat ruoka- ja juomatuotteisiin sekä muihin määriteltyihin tuotteisiin NoHo Partnersin toimipaikoissa tuotelippujen voimassaolon ja ehtojen mukaisesti.

Tuotelippuja voidaan tilata ja maksaa verkkokaupastamme verkkomaksulla (Paytrail) tai laskulla (Yritystili). Tilattaessa verkkomaksulla tuoteliput maksetaan kokonaisuudessaan ennakkoon. Tilattaessa laskulla tuoteliput laskutetaan käytön mukaan viimeistään tapahtuman tai kuukausittain käytön mukaan.

Tuotelipputyypit:

  • Ruoka- ja juomalippu oikeuttavat tuotelipussa määritettyyn ruoka- ja juomatuotteeseen tilauksen yhteydessä. Ruoka- ja juomalippu merkitään käytetyksi, kun joko voimassaoloaika tai tuotelippu on käytetty. Ruoka- ja juomalippu on kertakäyttöinen.
  • Arvolippu oikeuttaa tuotelipun tietojen pohjalta tietyn arvoiseen tilaukseen. Arvolippu merkitään käytetyksi, kun joko voimassaoloaika tai tuotelippu on käytetty. Arvolippu on kertakäyttöinen.
  • Lahjakortti oikeuttaa tilaamaan lahjakorttiin ladatun arvon mukaisiin ostoksiin. Lahjakortti on voimassa lahjakortin määritettyjen tietojen ja jäljelläolevan arvon mukaisesti. Lahjakortti merkitään käytetyksi, kun joko voimassaoloaika on päättynyt tai arvo on käytetty.

Tuotelipputilaus

Tuotelipputilauksen tekee tilaaja tai NoHo Partnersin myyntipalvelu. Tuotelipputilauksessa valitaan tuotelippujen voimassaoloaika ja valitaan halutut tuoteliput tilaukseen. Tuotelipputilaus sisältää valitun määrän samoja tai eri tuotteita, josta muodostuu yksittäinen tuotelippupaketti. Tilaukseen voidaan syöttää haluttu määrä tuotelippupaketteja, jotka ovat kaikille tilauksen tuotelippujen käyttäjille yhdenmukaisia sisällön osalta. Lähetys- tai varaustilanteessa on mahdollista osoittaa 1 (yksi) tuotelippupaketti per sähköpostiosoite.

Tuotelippujen lähettäminen ja varaaminen

Tilattaessa tuotelippuja tilaaja saa tilausvahvistuksen, jossa kuvataan tuotelipputilaus sekä yleiset ohjeet tuotelippujen lähettämiseen tai varaamiseen. Tilausvahvistusta ei saa jakaa edelleen, sillä se sisältää tuotelippujen lähetyslinkin. Tilaaja saa tilausvahvistuksen lisäksi “Varaa tuoteliput” -sähköpostin, jonka tilaaja voi lähettää edelleen tuotelippujen käyttäjille. Mikäli tilaus tehdään NoHo Partnersin myyntipalvelun kautta (esim. puhelimitse), sovitaan erikseen saatavasta tilausvahvistuksesta ja tuotelippujen lähettämisestä tai varaamisesta. Tilausvahvistuksen lähetyspalvelulinkin kautta tilaaja voi lähettää tuotelippuja suoraan tuotelippujen käyttäjille syöttämällä käyttäjien sähköpostiosoitteet joko tekstikenttään tai lataamalla CSV-tiedosto. Onnistuneen lähetyksen päätteeksi käyttäjät saavat ilmoituksen vastaanotetuista tuotelipuista sähköpostiinsa. Tuotelippujen käyttäminen vaatii käyttäjiltä palveluehtojen hyväksymisen.

Tilaaja voi myös jakaa varauspalvelun linkin (suositeltu tapa), jonka kautta käyttäjät voivat varata tuotelippuja henkilökohtaisesti omalla sähköpostiosoitteellaan ja hyväksymällä tuotelippujen palveluehdot. Onnistuneen varauksen jälkeen käyttäjä saa sähköpostiinsa erillisen sähköpostin, jonka kautta käyttäjät voivat ottaa tuoteliput käyttöönsä.

Omat tuoteliput ja käyttäminen

Oma henkilökohtainen tuotelippulinkki (”Omat tuoteliput”) löytyy onnistuneen lähetyksen tai varauksen jälkeen lähetetystä sähköpostiviestistä. Omat tuoteliput -linkistä käyttäjä näkee omat tuotelippunsa, tuotelippujen tiedot sekä voimassaoloajan ja -sijainnit.

Tuoteliput ovat voimassa ennaltamääriteltynä hetkenä ja tuotelippuja ei voida käyttää voimassaoloajan ulkopuolella, ennen tai jälkeen. Voimassaoloajan jälkeiset tuoteliput merkitään vanhentuneiksi käyttäjän omissa tuotelipuissa.

Kassalla ostotilanteen aluksi käyttäjän on hyvä ilmoittaa käytettävästä tuotelipusta sujuvan käytön varmistamiseksi. Tuotelippu käytetään kassalla aktivoimalla yksittäinen tuotelippu sekä lukemalla ilmestyvä QR-koodi kassan lukulaitteeseen. Tuotelippu merkitään käytetyksi kassahenkilön päättäessä ostotilanne.

Jos jostain odottamattomasta syystä kassa ei toimi tai kassahenkilö näin ohjeistaa, niin tuotelipun voi käyttää myös manuaalisesti suoraan käyttäjän laitteesta. Manuaalinen tuotelipun käyttäminen on saatavilla aktivoidun tuotelipun alaosasta ja on saatavilla vain ruoka- ja juomalipuille sekä arvolipuille. Manuaalisesti käytetty tuotelippu merkitään käytetyksi täysmääräisesti ja näin ollen ei ole enää saatavilla käyttäjän omissa tuotelipuissa manuaalisen käytön jälkeen.

Tuotelippujen laskutus (vain yritystili)

Tuoteliput laskutetaan käytön mukaan yritystilien tietojen mukaan tapahtuman päätteeksi tai erillisen sopimuksen mukaan.

Käytettyjen tuotelippujen peruuttaminen

Tuoteliput voidaan peruuttaa virheellisten luku- ja päättötilanteiden jälkeen kyseisen ravintolan esihenkilöiden toimesta. Peruutettu tilaus palauttaa Käyttäjälle kyseisen tuotelipun omiin tuotelippuihin.