Ennakkotilaukset

Ennakkotilaukset

Ennakkotilaukset on NoHo Partners Oyj:n digitaalinen palvelu, jonka avulla voidaan tilata ennakkoon NoHo Partners Oyj:n palveluita ja tuotteita haluttuun toimitussijaintiin. Ennakkotilaukset on toistaiseksi saataville vain yrityskäyttäjille (Yritystili).

Ennakkotilaukset tehdään joko yrityskäyttäjän tai henkilökuntamme toimesta. Tilauksessa määritetään tilattavien tuotteiden ja palveluiden sekä tilaajan tietojen lisäksi toimitussijainti ja -ajankohta. Toimitussijainti ja -ajankohta ovat liitetty tapahtumiin, jolloin noudatetaan myös tapahtuman sen hetkistä tarjontaa ja saatavuutta.

Toimitussijainti on vapaa tietokenttä, joka perustuu tilaajan ennalta tietämään numeroon tai tunnisteeseen (esim. osaston numero). Syötettävä toimitussijainti pitää sijaita tilauksen alussa valittavalla toimialueella, jossa NoHo Partners Oyj operoi palveluntarjoajana. Mikäli toimitussijainti ei ole löydettävissä tai sijaitsee yllämainitun alueen ulkopuolella, NoHo Partners Oyj:llä on oikeus veloittaa mahdolliset toimitus- ja palvelukustannukset.

Toimituspäivä on tilauskohtainen. Ennakkotilausten tuotevalinnassa määritetään tarkemmin kellonaika, johon aikaa ennakkotilauksen tuotteet toivotaan toimitettavan. Kellonajat eivät ole tarkkoja toimitusaikoja, vaan perustuvat tarjoiluvuorojen käynnistymiselle. Samassa tarjoiluvuorossa voi olla useampia tilauksia, minkä takia ennakkotilaukset jaetaan mahdollisimman pian sen hetkisen tilanteen, jakelualueen ja kysynnän mukaan.

Ennakkotilaukset pitää tehdä minimissään 1 (yksi) arkipäivä ennen tapahtuman alkua. Onnistuneen ennakkotilauksen päätteeksi tilaaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jossa kuvataan tilauksen sisältö. Ennakkotilauksen tiedot löytyvät myös yritystilin tilinhallinnasta tilaushistorian alta.

Ennakkotilaukset toimitetaan määritettyyn toimitussijaintiin toivottuna ajankohtana. Valikoima saattaa vaihdella tilatusta ja NoHo Partners Oyj pidättää kaikki oikeudet korvaavien tuotteiden käyttämiseen, toimittamiseen ja laskuttamiseen.

Ennakkotilaukset laskutetaan toimitusten mukaan yritystilien tietojen mukaan tapahtuman päätteeksi tai erillisen sopimuksen mukaan.