Yritystili

Yritystili

Yritystili on NoHo Partners Oyj:n yritysasiakkaille tarkoitettu palvelu, jonka kautta yritysasiakkaat voivat tilata palveluita kirjautuneena yritysasiakkaana.

Yritystili on saatavilla hyväksytyille yritysasiakkaillemme toimialuekohtaisesti (esim. Helsingin Messukeskus). Yritystiliä voi hakea verkkokauppamme “Hae yritystiliä” -linkin kautta. Yritystilin kautta yrityskäyttäjät saavat laskutusoikeuden sekä pääsyn yritystili-näkymään, josta voi nähdä aiemmat käyttäjän tekemät tilaukset tietoineen.

NoHo Partners Oyj tarkistaa yritystiliä hakevan yrityksen luottotiedot sekä hakemuksen tiedot tapauskohtaisesti ja pidättää oikeudet hyväksyä tai hylätä hakemukset. Yritystili ja käyttäjätunnukset voidaan jäädyttää tai poistaa ilman erillistä varoitusta.

Yritystilin hakija saa tarkemmat tiedot hyväksytystä tai hylätystä yritystilihakemuksesta sähköpostiinsa. Hyväksytty yritystili muodostaa hakijalle ja erikseen määritellyille käyttäjille käyttäjätunnukset, joiden käyttöönotto vaatii ensimmäisellä kerralla salasanan palautuksen kirjautumissivulla. Yritystilille voidaan kirjautua verkkokauppamme “Kirjaudu sisään” -linkin kautta.