17.11.2023
Sijoittajauutiset

Surf House Helsinki osaksi NoHo Partnersia

NoHo Partners Oyj

SIJOITTAJAUUTINEN 17.11.2023 klo 8.00
 

Surf House Helsinki osaksi NoHo Partnersia 

 

Surf House Helsingin liiketoiminta ja työntekijät siirtyvät osaksi NoHo Partners -konsernia 1.12.2023 alkaen. Surf House on sisäsurffauskeskus, joka on saavuttanut nopeassa ajassa suosionsa yhtenä Helsingin halutuimpana yritystapahtuma- ja elämyskeskuksena. Surf House Helsinki sijaitsee Triplan kauppakeskuksessa Pasilassa 1000 neliön viihdekeskuksessa, jossa on mahdollista järjestää jopa 500 henkilön yksityistilaisuuksia.

 

”Uskomme vahvasti viihde- ja elämysliiketoiminnan kasvuun kuluttajien etsiessä uusia liikkumisen muotoja ja kokemuksia. Surf House Helsinki on konseptinsa todistanut erinomainen lisä viihde-portfolioomme ja nyt toteutetulla järjestelyllä uskomme pystyvämme kehittämään Surf Housen tarjontaa entisestään, sekä myös tarjoamaan yritysasiakkaillemme täysin uuden ulottuvuuden tarjontaamme. Surf Housella on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta, jonka toivotamme tervetulleeksi osaksi NoHo-perhettä” kommentoi NoHo Partners Oyj:n toimitusjohtaja Aku Vikström.

 

”Olen iloinen asiakkaidemme ja henkilökuntamme puolesta nyt toteutetusta järjestelystä. Elämyskonseptin perustajayhtiö Surf House Finland Oy Ltd keskittyy jatkossa uusien kohteiden rakentamiseen ulkomaille, ja NoHo Partners tuo mukanaan vankkaa ravintola- ja viihdealan osaamista sekä mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaa tulevaisuudessa.” kertoo Surf House Finland Oy Ltd:n toimitusjohtaja Janne Miikkulainen.


Lisätietoja:
Aku Vikström, toimitusjohtaja, NoHo Partners Oyj, +358 44 235 7817

Yhteystiedot

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

www.noho.fi

Tiedotekuvat