20.3.2024
Pörssitiedotteet

Sisäpiiritieto: NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström jättää tehtävänsä ja siirtyy Orkla Foods Europelle

NoHo Partners Oyj, Sisäpiiritieto, 20.3.2024 klo 8.50

Sisäpiiritieto: NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström jättää tehtävänsä ja siirtyy Orkla Foods Europelle

NoHo Partners Oyj:n toimitusjohtaja Aku Vikström on ilmoittanut yhtiön hallitukselle jättävänsä tehtävänsä. Vikström siirtyy Orkla Foods Europe Oy:n toimitusjohtajaksi viimeistään 1.9.2024. Siihen asti hän jatkaa roolissaan NoHo Partnersin toimitusjohtajana. Yhtiön hallitus on aloittanut Vikströmin seuraajan etsinnän.

"Aku Vikström on yhdessä johtoryhmämme kanssa tehnyt erinomaista työtä ja ollut keskeisessä roolissa synnyttämässä NoHo Partnersin tarinaa ensin kahden suuren ravintolayhtiön, Restamaxin ja Royal Ravintoloiden yhdistymisessä ja sen jälkeen johtamalla yhtiön läpi koronapandemian vaikeissa olosuhteissa. Samalla olemme nousseet alamme kannattavimmaksi yhtiöksi ja halutuimmaksi työpaikaksi. Haluan kiittää Akua hänen ihmiskeskeisestä johtajuudestaan vaikeiden vuosien aikana ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen”, sanoo NoHo Partnersin hallituksen puheenjohtaja Timo Laine.

"Nordic Hospitality Partners on uniikki yritys, jossa työskentelee ainutlaatuisia ihmisiä. Työelämäni suurin kunnia on ollut saada johtaa näitä ihmisiä erilaisten vaiheiden läpi. Matka on ollut opettavainen ja välillä rankkakin, mutta hyvin palkitseva juurikin ihmisten ansiosta. Jätän haikein mielin yhtiön ja työkaverini, mutta samaan aikaan iloitsen NoHo Partnersin valoisista tulevaisuudennäkymistä. Yritys on erinomaisessa taloudellisessa kunnossa ja sen tärkeimmät voimavarat, henkilöstö ja ikoniset ravintolabrändit, eivät ole katoamassa mihinkään. Yhtiöllä on sitoutuneet ja vakaat ankkuriomistajat, jotka pitävät huolta yhtiöstä epävakaissakin olosuhteissa. Jäljellä olevan aikani yhtiössä työskentelen sitoutuneesti sen eteen, että seuraajani pääsee jatkamaan tätä tarinaa mahdollisimman hyvistä lähtökohdista”, sanoo toimitusjohtaja Aku Vikström

Lisätietoja
Timo Laine, hallituksen puheenjohtaja, p. 040 062 6064
Aku Vikström, toimitusjohtaja, aku.vikstrom@noho.fi (johdon assistentti Niina Kilpeläinen, p. 050 413 8158)

NoHo Partners Oyj

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni ja pohjoiseurooppalaisen ravintolamarkkinan luova uudistaja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana Nasdaq Helsinkiin listautunut yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan.

Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 300 ravintolaa Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Sveitsissä. Tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Sea Horse, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Friends & Brgrs, Campingen, Cock’s & Cows ja Holy Cow!. NoHo Partners työllistää sesongista riippuen noin 2 800 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna, ja yhtiön liikevaihto vuonna 2023 oli n. 370 miljoonaa euroa. NoHo Partnersin visiona on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolayhtiö. Lisätietoja osoitteessa noho.fi.