1.7.2015
Pörssitiedotteet

Restamax Oyj: Smile Henkilöstöpalvelut Oy on solminut sopimuksen henkilöstövuokrauspalveluista Holiday Club Resorts Oy:n kanssa

Restamax Oyj

PÖRSSITIEDOTE 1.7.2015 klo 10.00

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on solminut sopimuksen henkilöstövuokrauspalveluista Holiday Club Resorts Oy:n kanssa

Restamax Oyj:n tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy on solminut sopimuksen Euroopan johtavan viikko-osakeyritys Holiday Club Resorts Oy:n kanssa henkilöstövuokrauspalveluista.

Holiday Club Resorts Oy on merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija, jolla on 30 lomakohdetta ja yli 1 700 loma-asuntoa 24 paikkakunnalla Suomessa. Kuudella paikkakunnalla on loma-asuntojen lisäksi kylpylähotelli- ja ravintolatoimintaa. Yhtiöllä on kahdeksan lomakohdetta myös Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla sekä Kanariansaarilla.

Palvelusopimus kattaa kaikki Holiday Club Resorts Oy:n yksiköt kotimaassa. Sopimus vahvistaa Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n asemaa nykyisillä markkina-alueilla ja avaa yhtiölle kasvumahdollisuuksia myös uusilla alueilla.

Sopimus astui voimaan 30.6.2015 ja sen arvioitu kokonaisarvo on noin 20 miljoonaa euroa seuraavien 5-7 vuoden aikana.

Lisätietoja:
Sami Asikainen, toimitusjohtaja, Smile Henkilöstöpalvelut Oy, puh. +358 40 700 9915

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy's Diner, Stefan's Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi