30.11.2018
Pörssitiedotteet

Restamax Oyj: RESTAMAX OYJ:N HALLITUS PÄÄTTI YHTIÖN AVAINHENKILÖILLE SUUNNATUSTA OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄSTÄ

Restamax Oyj

PÖRSSITIEDOTE 30.11.2018 klo 14.00

RESTAMAX OYJ:N HALLITUS PÄÄTTI YHTIÖN AVAINHENKILÖILLE SUUNNATUSTA OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄSTÄ

Restamax Oyj:n hallitus on päättänyt yhtiön avainhenkilöille suunnatusta pitkän aikavälin osakepalkkiojärjestelmästä. Osakepalkkiojärjestelmän tarkoitus on yhdistää osakkeenomistajien ja avainhenkilöiden tavoitteet yhtiön arvon kasvattamiseksi sekä sitouttaa avainhenkilöitä ja tarjota heille kilpailukykyinen yhtiön osakkeiden ansaintaan ja arvon kehitykseen perustuva palkkiojärjestelmä.

Uusi osakepalkkiojärjestelmä sisältää kolme ansaintajaksoa, joista ensimmäinen ansaintajakso on 13 kuukautta aikavälillä 1.12.2018-31.12.2019. Toinen ansaintajakso kattaa kalenterivuodet 2020-2021 ja kolmas ansaintajakso kattaa kalenterivuodet 2022-2023. Hallitus vahvistaa palkkion ansaintakriteerit tavoitetasoineen sekä kohdehenkilöt ennen kunkin ansaintajakson alussa. Mahdollinen osakepalkkio eri ansaintajaksoilta voidaan maksaa osakkeina, rahana tai niiden yhdistelmänä.

Ensimmäiseltä ansaintajaksolta voidaan maksaa palkkiona enintään 214 282 Restamax Oyj:n osaketta Suomen toimintojen liikevoittoprosentin ja ulkomaantoimintojen käyttökatteen tavoitetasojen saavuttamisen perusteella. Hallitus arvioi, että maksettaessa palkkio ensimmäiseltä ansaintajaksolta täysimääräisesti osakkeina, laimentava enimmäisvaikutus yhtiön rekisteröityyn osakemäärään olisi noin 1,1 %. Ensimmäisellä ansaintajaksolla osakepalkkiojärjestelmän piiriin kuuluu 12 yhtiön johtoryhmään kuuluvaa avainhenkilöä.

RESTAMAX OYJ

Hallitus

Lisätietoja:
Jarno Suominen, talousjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 40 721 5655

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.noho.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiöllä on ravintolatoimintaa myös Tanskassa. Kesäkuussa 2018 yhtiö osti Royal Ravintolat. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Hanko Sushi, Sandro, Savoy ja Teatteri. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj työllistää tilikauden 2018 aikana noin 10 000 työntekijää. Restamax muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi vastaamaan tulevaisuuden tavoitteitaan ja mahdollisuuksiaan entistä paremmin. Nimenmuutos astuu voimaan joulukuussa 2018.

Restamax-yrityssivut: www.noho.fi
Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi
Royal Ravintolat: www.royalravintolat.fi
Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi