8.8.2014
Pörssitiedotteet

Restamax Oyj: MUUTOS RESTAMAX OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄRestamax Oyj

PÖRSSITIEDOTE 08.08.2014 klo 09.00

MUUTOS RESTAMAX OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ


Restamax Oyj:n liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Eero Aho (s. 1978). Ahon vastuualueena on konsernin ruokaravintoloiden liiketoiminta ja sen kehittäminen.

Aholla on laaja ja monipuolinen kokemus ruokaravintolaliiketoiminnan johtamisesta. Aho on toiminut Restamax Oyj:n linjajohtajana vuoden 2014 alusta lähtien. Aiemmin hän on toiminut muun muassa keittiötoimenjohtajana Kristina Cruises Oy:ssä.

- Uuden tehtävän myötä voimme valjastaa Ahon vahvan kokemuksen ravintolaliiketoiminnasta käyttöömme tavalla, joka tuo yhtiömme kehittämiseen uudenlaista lisäarvoa. Tällä tavoin voimme parantaa asiakaslähtöisyyttä entisestään ja kykyämme reagoida ketterämmin markkinoiden muutoksiin, toteaa Restamax Oyj:n toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Aho aloittaa uudessa tehtävässään ja konsernin johtoryhmän jäsenenä 8.8.2014.

Restamaxin johtoryhmään kuuluvat 8.8.2014 alkaen seuraavat henkilöt: 

Markku Virtanen, toimitusjohtaja
Jarno Suominen, talousjohtaja
Perttu Pesonen, myynti- ja markkinointijohtaja
Eero Aho, liiketoimintajohtaja, ruoka
Tanja Virtanen, linjajohtaja, ruoka
Topi Hietala, linjajohtaja, yökerho ja muu viihde
Paul Meli, linjajohtaja, yökerho ja muu viihde

Lisätietoja:

Markku Virtanen, toimitusjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 400 836 477
Jarno Suominen, talousjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 40 721 5655

Jakelu
:

NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Daddy's Diner, Stefan's Steakhouse ja Wayne's Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi