16.1.2015
Pörssitiedotteet

Restamax Oyj: MUUTOS RESTAMAX OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ

Restamax Oyj

PÖRSSITIEDOTE 16.1.2015 klo 12.00

MUUTOS RESTAMAX OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ

Ravintolayhtiö Restamax Oyj:n varatoimitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on 1.3.2015 alkaen nimitetty Harri Niskanen (s. 1970). Niskanen siirtyy uuteen tehtäväänsä Restel-konsernin aluejohtajan tehtävistä. Hän on työskennellyt hotelli- ja ravintola-alan yritys Restelin palveluksessa vuodesta 1992 lähtien.

Niskanen tulee vastaamaan omalta osaltaan yhtiön toiminnasta, tuloksesta ja kehittämisestä yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Niskanen raportoi toimitusjohtaja Markku Virtaselle.

- Niskasella on vahva kokemus hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta sekä laaja kumppanuusverkosto. Tällaisen ammattimaisen johtajan saaminen yhtiöömme on merkittävä asia. Niskanen tuo johtamiseemme arvokasta osaamista ja vahvaa näkemystä, jotka tukevat tulevaisuuden kasvusuunnitelmamme toteutumista, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Markku Virtanen.

- Olen seurannut mielenkiinnolla Restamaxin kasvutarinaa ja lähden innolla uuteen tehtävääni. Uskon, että kokemukseni erilaisten ravintolakonseptien pitkäjänteisestä kehittämisestä vahvistaa entisestään kasvavan ravintolayhtiön toiminnan systemaattisuutta ja tavoitteellisuutta, Harri Niskanen kertoo.

Restamaxin johtoryhmään kuuluvat 1.3.2015 alkaen seuraavat henkilöt:

Markku Virtanen, toimitusjohtaja
Harri Niskanen, varatoimitusjohtaja
Jarno Suominen, talousjohtaja
Perttu Pesonen, myynti- ja markkinointijohtaja
Eero Aho, liiketoimintajohtaja, ruoka
Tanja Virtanen, linjajohtaja, ruoka
Paul Meli, linjajohtaja, yökerho ja muu viihde

Lisätietoja:
Markku Virtanen, toimitusjohtaja, puh. +358 400 836 477
Jarno Suominen, talousjohtaja, puh. +358 40 721 5655

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Daddy's Diner, Stefan's Steakhouse ja Wayne's Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi