7.8.2017
Pörssitiedotteet

Restamax Oyj: MUUTOKSIA RESTAMAXIN JOHTORYHMÄSSÄ

Restamax Oyj

PÖRSSITIEDOTE 7.8.2017 klo 18.00

MUUTOKSIA RESTAMAXIN JOHTORYHMÄSSÄ

Tomi Söderström (s. 1972) on nimitetty Restamax Oyj:n operatiiviseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 18.9.2017 alkaen. Söderström vastaa ravintolaliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä linjajohdon kanssa.

Söderström siirtyy Restamaxin palvelukseen HYY Yhtymästä, jossa hän on toiminut liiketoimintajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vastaten majoitus- ja ravintola-alan toiminnoista. Aiemmin vuosina 2008-2016 Söderström on toiminut Tallink Silja Oy:n palveluksessa muun muassa Head of Restaurant Services -tehtävässä vastaten Silja Line -brändin alusten ravintolatoiminnoista, Customer Experience Managerina vastaten asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä Product Managerina vastaten alusten ravintolatuotteistuksesta ja -konseptoinnista.

Tero Kaikkonen (s. 1976) on nimitetty Restamax Oyj:n kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.9.2017 alkaen. Kaikkonen toimii ravintolaliiketoiminnan projekti- ja kehitystehtävissä vastuullaan tuotekehitys, konseptit ja liikeideat.

Kaikkonen on toiminut Restamaxin ruokaravintoloiden linjajohtajana vuodesta 2013 vastuualueenaan diner-ravintoloiden toiminta ja sen kehittäminen. Yhtiön palveluksessa hän on ollut vuodesta 2011 lähtien.

- Näiden nimitysten myötä vahvistamme hallintoamme ja saamme organisaatiomme lisää osaamispääomaa, joilla tuemme konsernimme kasvua. Haluamme valjastaa Kaikkosen vankan konsernin ja ravintola-alan tuntemuksen entistä tehokkaammin käyttöömme. Söderströmin monipuolinen ja kansainvälinen kokemus puolestaan tukee paitsi kasvuamme kotimaan markkinoilla myös liiketoiminnan laajentamistavoitteitamme ulkomaille, toteaa Restamaxin väliaikainen toimitusjohtaja Jarno Suominen.

Restamaxin johtoryhmään kuuluvat 18.9.2017 alkaen seuraavat henkilöt:

Juha Helminen, toimitusjohtaja
Jarno Suominen, talousjohtaja
Tomi Söderström, operatiivinen johtaja
Tero Kaikkonen, kehitysjohtaja
Perttu Pesonen, kehitysjohtaja
Eero Aho, linjajohtaja, ruoka
Tanja Virtanen, linjajohtaja, ruoka
Paul Meli, linjajohtaja, yökerho ja muu viihde
Miko Helander, linjajohtaja, yökerho ja muu viihde

Restamaxin toimitusjohtajana 1.9.2017 aloittaa Juha Helminen. Yhtiön väliaikainen toimitusjohtaja Jarno Suominen jatkaa kyseisessä tehtävässä 31.8.2017 saakka, jonka jälkeen hän jatkaa konsernin talousjohtajana.

Tomi Söderströmin ja Tero Kaikkosen kuvat tiedotteen liitteinä.

Lisätietoja:
Jarno Suominen, väliaikainen toimitusjohtaja, talousjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 40 721 5655
Timo Laine, hallituksen puheenjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 400 626 064

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluun noin 120 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar&Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 4 500 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

Tiedotekuvat