12.11.2018
Sijoittajauutiset

Restamax Oyj: KUTSU RESTAMAX OYJ:N UUDEN NIMEN JA STRATEGIAN LANSEERAUSTILAISUUTEEN TIISTAINA 27.11. KLO 9 RAVINTOLA SAVOYHIN

Restamax Oyj

KUTSU 12.11.2018 klo 15.15

KUTSU RESTAMAX OYJ:N UUDEN NIMEN JA STRATEGIAN LANSEERAUSTILAISUUTEEN TIISTAINA 27.11. KLO 9 RAVINTOLA SAVOYHIN

Restamax Oyj julkistaa uuden nimensä, strategiansa, tulevat kasvusuunnitelmansa sekä pitkän aikavälin tavoitteensa. Median edustajat, analyytikot ja sijoittajat ovat tervetulleita lanseeraustilaisuuteen, joka järjestetään tiistaina 27.11.2018 klo 9 alkaen Ravintola Savoyssa, osoitteessa Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki.

Restamax on yksi maamme nopeimmin kasvaneista pörssiyhtiöistä, jonka kasvu on ollut tasaisen voimakasta historiansa alusta asti. Erityisesti viime aikoina yhtiö on ollut merkittävien muutosten keskellä. Laajentuminen kansainvälisille markkinoille sekä integraatio Royal Ravintoloiden kanssa toimivat vahvana pohjana tulevaisuudelle. Yhtiön on tullut aika määrittää identiteettinsä uudestaan, joka viestii sen tavoitteista, mahdollisuuksista ja vahvuuksista entistä paremmin.

Tervetuloa kuulemaan uusi nimi, strategia, taloudelliset tavoitteet ja kansainväliset näkymät ravintola-avauksineen. Paikalla ovat Restamaxin toimitusjohtaja Aku Vikström, talousjohtaja Jarno Suominen sekä kansainvälisistä liiketoiminnoista vastaava Juha Helminen.

Tilaisuudessa on aamiaistarjoilu klo 8.30 alkaen. Lanseeraustilaisuuden kielenä on suomi.

Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan perjantaihin 23.11.2018 klo 11 mennessä Restamaxin viestintään tiedottaja@ravintola.fi.

Restamax Oyj
on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiöllä on ravintolatoimintaa myös Tanskassa. Kesäkuussa 2018 yhtiö osti Royal Ravintolat. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Hanko Sushi, Sandro, Savoy ja Teatteri. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj työllistää tilikauden 2018 aikana noin 10 000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Royal Ravintolat: www.royalravintolat.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi