31.1.2014
Pörssitiedotteet

Restamax Oyj haastettu markkinaoikeuteenRestamax Oyj

PÖRSSITIEDOTE 31.1.2014 klo 12:00

Restamax Oyj haastettu markkinaoikeuteen

Restamax Oyj on saanut tiedoksi kanteen, jolla se on haastettu markkinaoikeuteen. Kantajana asiassa on Kemijärveläinen Hansamix Oy, joka väittää Restamaxin Tampereella sijainneen ravintola Flamen loukanneen Hansamixin rekisteröimää tavaramerkkiä. Kantaja vaatii tavaramerkin loukkauksesta 300.000 euron hyvitystä ja 180.000 euron vahingonkorvausta sekä kieltoa käyttää Flame-nimeä/tunnusta liiketoiminnassa 100.000 euron uhkasakon uhalla. Lisäksi kantaja väittää Restamaxin syyllistyneen Flame-ravintolalla sopimattomasta menettelystä elinkeinotoiminnassa annetun lain mukaiseen kiellettyyn sopimattomaan jäljittelyyn.

Flame-nimi ei ole enää Restamaxin liiketoiminnan käytössä. Restamaxin käsityksen mukaan Hansamix Oy:n esittämät vaatimukset ovat sekä perusteeltaan että määrältään kokonaisuudessaan perusteettomia ja ne tullaan kiistämään markkinaoikeudelle annettavassa vastineessa.

Lisätietoja:
Markku Virtanen, toimitusjohtaja, puh 0400-836 477

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 60 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy's Diner ja Stefan's Steakhouse. Myös Wayne's Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 700 henkilöä, vuoden 2012 liikevaihto oli noin 60 miljoonaa euroa ja käyttökate noin 10 miljoonaa euroa. www.restamax.fi.