7.11.2023
Sijoittajauutiset

NoHo Partners vahvistaa johtoaan

NoHo Partners Oyj

SIJOITTAJAUUTINEN 7.11.2023 klo 12.00


NoHo Partners vahvistaa johtoaan kahdella strategisella uudella tehtävällä.

”Haluamme panostaa nyt ja tulevaisuudessa ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen lähtien asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden ymmärtämisestä ja niiden ylittämisestä. Olen iloinen, että olemme onnistuneet houkuttelemaan mukaamme matkalle kaksi alan aivan terävintä huippua johtamaan ja kehittämään asiakasymmärrystämme ja kokemustamme. Jaakko ja Rainer ovat asiakaslähtöisyyden soihdunkantajia ja odotan innolla, että pääsemme tekemään yhteistyötä ravintola-ammattilaistemme kanssa.” kommentoi NoHo Partners:in toimitusjohtaja Aku Vikström

Rainer Lindqvist aloittaa Chief Customer Officerina

NoHo Partners on nimittänyt Rainer Lindqvistin konsernin Chief Customer Officeriksi. Rainer on pitkän linjan markkinoinnin ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden kokemus asiakasymmärryksestä ja kuluttajamarkkinoinnista nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Rainer siirtyy tehtävään Kotipizzan markkinointijohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Ehrenstråhlen&Co:n Business Directorina ja mainostoimisto DDB Helsinki Oy:n toimitusjohtajana.

"Olen erittäin innoissani ja iloinen, että saan olla mukana rakentamassa NoHo Partnersin visiota ja polkua kohti Pohjois-Euroopan johtavaa ravintolayhtiötä. Ulkona syömisen kulttuuri kasvaa Suomessa nyt nopeasti samalla, kun asiakkaiden laatutietoisuus ja odotukset kehittyvät. Ravintolan brandin omistaa ja siitä viestii omilla alustoillaan tänä päivänä asiakas. Tämän vuoropuhelun ymmärtäminen ja siihen vaikuttaminen on keskeinen osa toimenkuvaani. Kaikki lähtee kuitenkin siitä, että asiakaskokemuksen pitää olla aina sellainen, että sitä voidaan suositella myös ystäville.", kommentoi Rainer Lindqvist.

Rainer aloittaa uudessa roolissaan tammikuussa 2024.

Jaakko Sorsa aloittaa laatujohtajana

NoHo Partners on nimittänyt Jaakko Sorsan ruokaravintoloidensa laatujohtajaksi. Jaakko tuo mukanaan vaikuttavan 30 vuoden kokemuksen kulinaarisen alan huipulta ja maailman huippukeittiöistä.

Jaakko aloitti keittiöuransa lähes kolme vuosikymmentä sitten Palace Gourmet -ravintolan keittiöharjoittelijana. Siitä lähtien hän on työskennellyt useissa eri huippukeittiöissä ympäri maailman; Lähi-idästä Bermudalle, Fidzi-saarilta Japaniin ja Indonesiaan. Viimeiset 19 vuotta Jaakko on johtanut maan parhaita ravintoloita Hong Kongissa.

"Paluu kotimaahan ja osaksi NoHo Partnersia on ehdottomasti urani huippuhetkiä, ja odotan innolla yhteistyötä lahjakkaiden kokkien ja tiimien kanssa. Olen oppinut maailman matkallani paljon erilaisista keittiöistä ja jos pystyn antamaan siitä palasenkin takaisin koen, että ympyrä sulkeutuu siltä osin, kun lähdin aikoinaan Markus Maulavirran opeista maailmalle. " Jaakko tiivistää.

Jaakko aloittaa uudessa tehtävässään tammikuussa 2024.

Lisätietoja:

Aku Vikström, toimitusjohtaja, NoHo Partners Oyj, +358 44 235 7817

Yhteystiedot

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet
www.noho.fi

Tiedotteen liitetiedostot

Tiedotekuvat