15.6.2023
Sijoittajauutiset

NoHo Partners ostaa enemmistön suositusta Sushibar + Wine -ketjusta

NoHo Partners Oyj

SIJOITTAJAUUTINEN 15.6.2023 klo 8.00

 

NoHo Partners ostaa liiketoimintakaupalla Sushibar + Wine -ketjun liiketoiminnan yhdessä ketjun toisen perustajan Matti Sarkkisen kanssa. Myyjänä kaupassa toimii We Are Group – ravintolayhtiö ja kaupassa siirtyvät Helsingissä sijaitsevat neljä ravintolaa työntekijöineen uuteen perustettavaan yhtiöön. NoHo Partners omistaa uudesta yhtiöstä 75 % ja Matti Sarkkinen 25 %.

”Sushibar + Wine:n idea syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta, jossa yhdistyvät käsityönä tehty japanilainen sushi ja skandinaavinen estetiikka. Sushibar + Wine on todistanut kestävänsä aikaa ja sen menestys on aina perustunut tiimityöhön, korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitystyöhön. NoHo Partners on suomalaisessa ravintolakentässä eräänlainen yrittäjien koti, jossa yhdistyy yrittäjämäinen toimintamalli ison toimijan resursseihin. Yhteisyrityksemme kautta pystymme panostamaan entistä vahvemmin Sushibar + Winen kehittämiseen, henkilökuntaan ja kannattavaan kasvuun”, sanoo yhtiön toimitusjohtajana ja osakkaana jatkava Matti Sarkkinen.

Sushibar + Winen ravintolat sijaitsevat Helsingissä Fredrikinkadulla, Uudenmaankadulla, Citycenterin kauppakeskuksessa ja Kalliossa. Ketjun liikevaihto on noin 4,5 miljoonaa euroa vuodessa, jolla se on laatusushin markkinajohtaja Helsingissä.

”Sushimarkkina on yksi nopeimmin kasvavista ruokakategorista Suomessa. Samalla, kun markkina kasvaa niin se myös kehittyy ja polarisoituu. Sushibar + Wine on toimiva, kannattava konsepti, jonka vahvan brändin ja korkean laadun näemme kestävän hyvin kilpailua premium-sushin markkinassa. Uskomme, että yhdistämällä osaamisemme pystymme samalla vahvistamaan asemaamme koko sushimarkkinassa. Matti Sarkkinen on pitkän linjan arvostettu ravintolayrittäjä ja olen iloinen, että hän jatkaa ketjun johtamista ja kehittämistä yrittäjäosakkaana kuten tähänkin asti”, toteaa NoHo Partners:in toimitusjohtaja Aku Vikström.

Sushibar + Wine siirtyy osaksi NoHo konsernia 1.7.2023 alkaen.

Lisätiedot:

Aku Vikström, toimitusjohtaja, NoHo Partners Oyj, yhteydenotot puh. 050 413 8158
Matti Sarkkinen, toimitusjohtaja, Sushibar + Wine, puh. 044 534 8302

Yhteystiedot

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet
www.noho.fi

Tiedotekuvat