15.6.2020
Pörssitiedotteet

NoHo Partners on saanut päätökseen yhteistoimintaneuvottelut määräaikaisten lomautusten jatkamisesta epävarman markkinatilanteen vuoksi

NoHo Partners Oyj

PÖRSSITIEDOTE 15.6.2020 klo 13.15

NoHo Partners on saanut päätökseen yhteistoimintaneuvottelut määräaikaisten lomautusten jatkamisesta epävarman markkinatilanteen vuoksi

NoHo Partners tiedotti 15.5.2020 aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut henkilöstönsä määräaikaisten lomautusten jatkamisesta epävarman markkinatilanteen vuoksi. Neuvotteluiden tarkoituksena oli ennakoida koronaviruspandemiasta aiheutuvia taloudellisia ja tuotannollisia vaikutuksia sekä sopeuttaa toimintaa muuttuneeseen toimintaympäristöön. Neuvotteluiden piirissä oli koko konsernin henkilöstö eli noin 1 300 henkilöä Suomessa.

Neuvottelut määräaikaisten lomautusten jatkamisesta on saatu päätökseen. Neuvotteluiden lopputuloksena määräaikaisten lomautusten jatkaminen osa- tai kokoaikaisesti koskee tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Määräaikaiset lomautukset ovat kestoltaan enintään 90 päivää.

Lomautettujen lopullinen määrä ja lomautusten kesto tarkentuvat myöhemmin markkinatilanteen muuttuessa.

- Ravintoloiden avaus on toiminut erittäin hyvin, eikä järjestyshäiriöitä ole ilmennyt. Asiakaskysyntä on ylittänyt odotuksemme, ja ravintolahenkilökunnan ja asiakkaiden yhteispeli on toiminut hyvin. Talouden käynnistämisen ja työllistämisen näkökulmasta olisi tärkeää purkaa rajoituksia asteittain, jolloin pääsisimme kutsumaan loputkin ihmisistämme takaisin töihin, sanoo NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Lisätiedot:
Aku Vikström, toimitusjohtaja, NoHo Partners Oyj, puh. +358 44 011 1989
Jarno Suominen, varatoimitusjohtaja, toimitusjohtajan sijainen, NoHo Partners Oyj, puh. +358 40 721 5655

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.noho.fi

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Yes Yes Yes, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi, Friends & Brgrs ja Cock's & Cows. NoHo Partners Oyj:n vuoden 2019 liikevaihto oli 272,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 30,6 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna.

NoHo Partners -yrityssivut: www.noho.fi
NoHo Partners -kuluttajasivusto: www.ravintola.fi