14.10.2019
Pörssitiedotteet

Muutoksia NoHo Partners Oyj:n johtoryhmässä

NoHo Partners Oyj

PÖRSSITIEDOTE 14.10.2019 klo 9.00

Muutoksia NoHo Partners Oyj:n johtoryhmässä

NoHo Partners Oyj:n talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen Jarno Suominen (s. 1972) on nimitetty yhtiön varatoimitusjohtajaksi 1.1.2020 alkaen. Suominen tulee vastaamaan yhtiön strategisista kehityshankkeista, yritysostoista ja sijoittajasuhteista sekä toimimaan toimitusjohtajan sijaisena 14.10.2019 alkaen.

Yhtiön talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.1.2020 alkaen Jarno Vilponen (s. 1987). Vilponen siirtyy tehtäväänsä Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n talousjohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut taloushallinnon tehtävissä muun muassa Deloitte Oy:llä, Verohallinnolla ja Staria Oyj:llä. Hän tulee vastamaan yhtiön taloushallinnosta, raportoinnista, kirjanpidosta ja ICT-toiminnoista.

- Kannattavan kasvun strategiamme etenee aikataulussa. Siirtyessämme kohti strategiajakson seuraavaa vaihetta haluamme vahvistaa organisaatiotamme erityisesti tulevien isojen kasvuhankkeiden sekä yhtiökumppaneillemme tarjottavien taloushallinnon palveluiden ja tuen osalta. Olen iloinen, että saamme käyttöömme Vilposen laajan kokemuksen yritysten taloushallinnon integraatiosta ja automatisoinnista juuri tässä vaiheessa, kun vahvistamme toimintojamme kovan kasvun ja kansainvälistymisen keskellä, sanoo NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Lisätiedot:
Jarno Suominen, talousjohtaja, toimitusjohtajan sijainen, NoHo Partners Oyj, puh. +358 40 721 5655

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.noho.fi

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Yes Yes Yes, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi ja Cock’s & Cows. NoHo Partners Oyj:n vuoden 2018 liikevaihto oli 323,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 7,2 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 500 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna.

NoHo Partners -yrityssivut: www.noho.fi
NoHo Partners -kuluttajasivustot: www.ravintola.fi ja www.royalravintolat.fi