Ravintoloitsijaksi? NoHo FamilyRavintoloitsijaksi? NoHo työnantajana Ravintoloitsijaksi? Olisiko sinusta uudeksi menestystarinan luojaksi? Me NoHo Partnersilla haemme aktiivisesti Partner -yrittäjiä, joilla visio, standardit ja tekemisen tahto kohtaavat. Partnereita, jotka rakastavat ravintolaansa ja haluavat tuottaa asiakkailleen kokonaiselämyksen. Hyvä ravintoloitsija on erityisen kiinnostunut siitä, mitä asiakas kertoo ravintolakokemuksestaan seuraavana päivänä tuttavilleen. Stefan Richter, ravintoloitsija, Stefan’s Steakhouse Helena Puolakka, Chef Patron, Savoy Helsinki Meillä on tälläkin hetkellä lukuisia Partnereita, jotka toteuttavat päivittäin oman konseptinsa mukaista unelmaansa ja samalla menestyvää liiketoimintaa. Meillä maantieteelliset tai konseptuaaliset tekijät eivät tunne rajoja. Näemme, että hyvää Partneria ohjaa vahva näkemyksellisyys sekä halu oppia uutta ja tehdä merkityksellistä työtä yrittäjän roolissa. Sinä menestyt, me menestymme Tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa itseäsi, menestyä ja olla ravintola-alan keskeisemmällä näköalapaikalla. Resurssiemme, verkostomme ja tukemme avulla sinulla on mahdollisuus menestyä ja toteuttaa visiotasi itsenäisesti yhteistyössä parhaiden ammattilaisten kanssa. Jos sinulla on valmiudet heittäytyä kokonaisvaltaiseen ravintolaliiketoiminnan pyörittämiseen, intoa ja tahtoa toimia tavoitteiden mukaisesti ja ripaus luovaa hulluutta, olet todennäköisesti seuraava menestyjäpartnerimme. Partnerina NoHo Partnersilla Terhi Vitikka & Ari Ruoho, ravintoloitsijat, Ravintola Nokka Eero Vottonen, Chef, Palace Jesper Björkell, ravintoloitsija, Shinobi You love what you do Partneriuden kautta mahdollistamme itsenäisen polun johtaa oman ravintolan menestymistä kestävällä ja innostavalla tavalla. Itsenäinen toimiminen ei meidän tapauksessamme tarkoita yksin tekemistä, vaan verkostomme tarjoaa laajat mahdollisuudet kehittää ja skaalata operatiivista arkea. Hallintomme tukipilareina partnereille toimivat mm. HR, keskitetyt hankintaratkaisut, liiketoiminnan talouteen liittyvät tuki ja raportointipalvelut sekä myynti ja markkinointi. Unohtamatta tietenkään yli 250 ravintolan tuomaa kokemusta ja vertaisverkostoa. Partner-yrittäjän arki Arki on inspiroivaa mutta kovaa työtä. Liiketoimintasuunnitelmat, resurssilaskelmat, kirjanpidon ylläpito, ihmisten johtaminen, tuotteiden ja palvelun kehittäminen, tulosten jatkuva seuraaminen, asiakkaiden palveleminen ja itsestään huolta pitäminen ovat työsi ytimessä. Muuttuvat tilanteet ja olosuhteet ovat normaalia elämää; tämän takia priorisointi sekä keskittyminen olennaiseen ovat sinulle ominaisia kykyjä. Emme kuitenkaan hae valmista superihmistä – meidän avullamme sinusta voi tulla superstara. Kiinnostuitko? Jos näet itsesi valovoimaisena tähtenä ravintolakentässä, ole yhteydessä! Hae ravintoloitsijaksi