Ravintoloitsijaksi? NoHo FamilyRavintoloitsijaksi? NoHo työnantajana Ravintoloitsijaksi? Olisiko sinusta uudeksi menestystarinan luojaksi? Me NoHolla haemme aktiivisesti Partner -yrittäjiä, joilla visio, standardit ja tekemisen tahto kohtaavat. Partnereita, jotka rakastavat ravintolaansa ja haluavat tuottaa asiakkailleen kokonaiselämyksen. Hyvä ravintoloitsija on erityisen kiinnostunut siitä, mitä asiakas kertoo ravintolakokemuksestaan seuraavana päivänä tuttavilleen. Stefan Richter, ravintoloitsija, Stefan’s Steakhouse Helena Puolakka, Chef Patron, Savoy Helsinki Meillä on tälläkin hetkellä lukuisia Partnereita, jotka toteuttavat päivittäin oman konseptinsa mukaista unelmaansa ja samalla menestyvää liiketoimintaa. Maantieteelliset tai konseptuaaliset tekijät eivät meillä tunne rajoja. Näemme, että hyvää Partneria ohjaa vahva näkemyksellisyys, halu oppia uutta ja tehdä merkityksellistä työtä yrittäjän roolissa. Sinä menestyt, me menestymme Tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa itseäsi, menestyä ja olla ravintola-alan keskeisemmällä näköalapaikalla. Resurssiemme, verkostomme ja tukemme avulla sinulla on mahdollisuus menestyä ja toteuttaa visiotasi itsenäisesti yhteistyössä parhaiden ammattilaisten kanssa. Jos sinulla on valmiudet heittäytyä kokonaisvaltaiseen ravintola liiketoiminnan pyörittämiseen, intoa ja tahtoa toimia tavoitteiden mukaisesti ja ripaus luovaa hulluutta, olet todennäköisesti seuraava menestyjä partnerimme. Partnerina NoHo Partnersilla Terhi Vitikka & Ari Ruoho, ravintoloitsijat, Ravintola Nokka Eero Vottonen, Chef, Palace Jesper Björkell, ravintoloitsija, Shinobi You love what you do Mahdollistamme partneruuden kautta itsenäisen polun johtaa oman ravintolan menestymistä kestävällä ja innostavalla tavalla. Itsenäinen toimiminen ei meidän tapauksessa tarkoita yksin tekemistä vaan verkostomme tarjoaa laajat mahdollisuudet kehittää ja skaalata operatiivista arkea. Hallintomme tukipilareina partnereille toimivat mm. HR, keskitetyt hankinta ratkaisut, liiketoiminnan talouteen liittyvät tuki ja raportointi palvelut, myynti ja markkinointi. Unohtamatta yli 250 ravintolan tuoman kokemuksen ja vertaisverkoston. Partner-yrittäjän arki Arki on inspiroivaa mutta kovaa työtä. Liiketoiminta suunnitelmat, resurssilaskelmat, kirjanpidon ylläpito, ihmisten johtaminen, tuotteiden ja palvelun kehittäminen, tulosten jatkuva seuraaminen, asiakkaiden palveleminen ja itsestään huolta pitäminen ovat työsi ytimessä. Muuttuvat tilanteet ja olosuhteet ovat normaalia elämää; tämän takia priorisointi sekä keskittymiskyky olennaiseen ovat sinulle ominaisia kykyjä. Emme kuitenkaan hae superihmistä vaan meidän avulla sinusta voi tulla superstara. Kiinnostuitko? Jos näet itsesi valovoimaisena tähtenä ravintolakentässä, ole yhteydessä! Hae ravintoloitsijaksi