25.2.2021
Pörssitiedotteet

NoHo Partners aloittaa uudet yhteistoimintaneuvottelut sopeuttaakseen toimintaansa ravintoloiden sulkutoimiin

NoHo Partners Oyj

PÖRSSITIEDOTE 25.2.2021 klo 10.45

NoHo Partners aloittaa uudet yhteistoimintaneuvottelut sopeuttaakseen toimintaansa ravintoloiden sulkutoimiin

NoHo Partners Oyj aloittaa uudet yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut sopeuttaakseen toimintaansa Suomen hallituksen tänään julkaisemiin ravintolatoimialaa koskeviin sulkutoimiin, jotka astuvat voimaan 8.3.2021. Neuvotteluiden tarkoituksena on minimoida COVID-19-pandemiasta aiheutuvia taloudellisia vaikutuksia.

Yhteistoimintaneuvottelujen piiriin kuuluu koko konsernin henkilöstö eli noin 1 250 henkilöä Suomessa. Lisäksi ravintoloiden rajoitustoimenpiteiden vaikutukset heijastuvat välillisesti yhtiön noin 2 000 vuokratyöntekijään. Neuvottelut voivat johtaa henkilöstön irtisanomisiin sekä lomauttamisiin joko koko- tai osa-aikaisesti.

- Aloitamme välittömät toimenpiteet ravintoloiden sulkemiseksi ja sen myötä henkilökunnan lomauttamiseksi sulkutilan ajaksi. Nyt alkaa koronataistelun viimeinen erä, joka vaatii meiltä, asiakkailtamme ja ennen kaikkea henkilökunnaltamme kestävyyttä. Uskon, että nyt tehtävillä toimenpiteillä ja rokotustahdin edistymisellä pääsemme kesän aikana käynnistämään jälleenrakentamisvaiheen suunnitellusti ja paluun normaalimpaan elämään, sanoo NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.   

Lisätietoja:

Aku Vikström, toimitusjohtaja, NoHo Partners Oyj, puh. +358 44 011 1989
Jarno Suominen, varatoimitusjohtaja, toimitusjohtajan sijainen, NoHo Partners Oyj, puh. +358 40 721 5655

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.noho.fi

NOHO PARTNERS OYJ on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Yes Yes Yes, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi, Friends & Brgrs ja Cock’s & Cows. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Yhtiön visiona on olla Pohjoismaiden merkittävin ravintolayhtiö. www.noho.fi