Kansainvälinen liiketoiminta

Tavoitteena Pohjois-Euroopan markkinajohtajuus

NoHo Partnersista tuli kansainvälinen ravintolakonserni keväällä 2018, kun ostimme enemmistön suosituista tanskalaisista Cock’s & Cows- sekä The Bird-yhtiöistä. Vuoden 2019 aikana suunnitelmissamme on kasvaa entisestään Tanskassa sekä toteuttaa uusia maa-avauksia. Visiomme on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolatoimija.

Yrittäjyyttä korostava partnerimalli on keskeinen kilpailuetumme myös kansainvälisillä markkinoilla: sitoutuneiden partnereidemme arvokas paikallistuntemus ja kokemus luovat loistoedellytykset menestyksellemme eri toiminta-alueilla.

Partneriksi osaksi menestystarinaa?

Pohjois-Eurooppa on kasvava ja fragmentoitunut 100 miljardin euron suuruinen markkina, missä näemme valtavasti potentiaalia. Etsimme jatkuvasti uusia partnereita kansainvälisiin liiketoimintoihimme. Tarjoamme suuren konsernin taustavoiman ja asiantuntijuuden, jotta yrittäjämme saavat keskittyä innovatiivisten ravintolapalveluiden kehittämiseen ja päivittäisen toiminnan operointiin.

Tutustu kansainvälisten liiketoimintojen partnereihimme lisää täältä!

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä:

Juha Helminen

Kansainvälisten liiketoimintojen johtaja

Puh. +358 40 535 5560

juha.helminen@noho.fi

The Bird
Tanska

The Bird

Tanska

Ensimmäinen The Bird & The Churchkey oli avaushetkellään vuonna 2013 Pohjoismaiden ensimmäinen gin toniciin keskittyvä baari. Kööpenhaminasta löytyvien The Bird -pubien valikoima kattaa nykyisin jopa 780 giniä. Lue lisää täältä.

Cock’s & Cows
Tanska

Cock’s & Cows

Tanska

Vuodesta 2010 toiminut tanskalainen baarin ja ravintolan yhdistävä konsepti, jonka premium-burgerit ovat pokanneet lukuisia palkintoja vuosien varrella. Cock’s & Cows -ravintoloita on Kööpenhaminassa kahdeksan, joista viimeisin avattiin Kastrupin lentokentälle kesällä 2018. Tutustu lisää täältä.

Näemme Pohjois-Euroopan 100 miljardin euron suuruisessa ravintolamarkkinassa valtavasti potentiaalia.

Tutustu kansainvälisten liiketoimintojen partnereihimme

Daniel Knuttel ja Lasse Wiwe, Tanska